Nak Tak Saya Tunjukkan Kepada Anda Cara Berniaga Air Balang Modal Rendah Tapi Dapat Menjana Sehingga 4 Angka Sebulan !

Dalam Ebook Panduan Lengkap Cara Berniaga Air Balang Ini Saya Akan Tunjukkan Step By Step Dari Mula Berniaga Air Balang Hinggalah Cara Untuk Menjana 4 Angka Sebulan Dengan Menjual Air Balang Sahaja…Jangan Risau, Ebook Panduan Lengkap Cara Berniaga Air Balang Ni Sangat Mudah Dan Sesuai Untuk Anda Yang Baru Mula Berniaga Dan Ingin Menambah Pendapatan Secara Part Time Atau Full Time.

bisnes homestay 2

Siapa Saya Sebenarnya ?

Assalammualaikum & salam hormat buat anda… seorang usahawan atau bakal usahawan!

Izinkan saya menceritakan seba sedikit pengalaman serta latar belakang saya!

Nama saya Mizan Sulaiman. Saya telah mula berniaga air sejak tahun 2008 lagi di pasar ramadhan.

Selain itu, saya juga turut menjalankan bisnes air balang ini di pasar malam, pasar tani, dan juga di karnival-karnival IKS di Selangor, Putrajaya dan juga Kuala Lumpur.

Tahun lepas! Sewaktu saya berniaga air di bazar Ramadhan, keuntungan saya mencecah lebih RM7,000.

Apa yang lebih menarik lagi… pendapatan saya ini saya perolehi dengan hanya meniaga di satu lokasi pasar ramadhan sahaja dan hanya menjual 3 balang air sahaja!

Ya! 3 balang air sahaja!

Tapi Alhamdulillah… Setiap hari.. ketiga-tiga balang air saya akan habis licin dijual!

Ianya bukanlah nasib semata-mata…. Tapi ada “STRATEGI RAHSIA” yang saya lakukan hasil dari pengalaman berniaga air sejak beberapa tahun kebelakangan ini

Cabaran Bisnes Air Balang

Anda mungkin berfikir… “Kalau dengan hanya menjual 3 balang air sahaja dah boleh dapat RM7,000… Maka, kalau saya jual 15 balang air, saya mungkin boleh dapat RM35,000!”

Sememangnya.. tidak salah untuk kita berimpian besar! Namun, kita perlulah realistik dan sedar akan kemampuan diri terlebih dahulu.

Pertama sekali, dari segi MODAL!

Untuk menjual berbelas-belas balang air, maka anda perlulah membeli berbelas-belas balang air.

Harga satu balang air adalah sekitar RM150, jika mahu beli 15 balang sekaligus, modal yang diperlukan untuk membeli balang sahaja sudah RM2,250.

Belum campur lagi barang-barang lain seperti meja & kanopi (pastinya, anda memerlukan meja dan kanopi yang lebih panjang). Sekurang-kurangnya, modal antara RM3-4 ribu diperlukan.

Baiklah! Mungkin anda ada wang simpanan & modal yang besar! Anda ada banyak duit! Bahkan, anda juga mungkin seorang yang tampan! Setakat modal RM3-4 ribu.. memang celah gigi je!

Tapi! Cuba anda fikir…

Bagaimana pula anda mahu bawa bekas balang-balang air tu ke tapak jualan?

Muat ke semua balang tu dalam kereta “evo” anda?

Rajin ke anda mahu berulang-alik dari rumah ke tapak niaga semata-mata mahu mengangkat barang-barang sahaja?

Setiap hari pula tu?

Lainlah kalau anda mahu melabur duit membeli van atau lori pula..

Kemudian, selepas anda membuat berbelas-belas balang air itu.. Comfirm ke semua air dalam balang tu boleh habis terjual setiap hari?

Tahukah anda! Kebanyakkan peniaga-peniaga yang berjaya menjual “sold-out” berbelas-belas balang air, mereka itu adalah peniaga-peniaga lama.

Peniaga “Otai” orang kata….. Mereka sudah ada ramai pelanggan setia. Sebab itulah mereka boleh menjual berbelas-belas balang air dengan confident!

Berbanding anda yang baru mahu mula menjual air! Ianya mungkin sedikit sukar.

Peniaga-peniaga lama itu pun, sewaktu mereka mula-mula berniaga air dulu pun.. mereka hanya bermula dengan beberapa balang sahaja!

Anda Nak Mula Buat Bisnes Air Balang Tapi…

❌ Tak tahu macam mana nak tarik pelanggan?

❌ Tak tahu macam mana nak buat air yang sedap?

❌ Tak tahu macam mana nak jimatkan kos?

❌ Tak tahu macam mana nak gandakan keuntungan walaupun hanya menjual 3 balang air?

❌ Tak tahu macam mana nak pilih lokasi yang terbaik?

Apa Yang Anda Akan Belajar Dalam Ebook Panduan Cara Bisnes Air Balang?

✔️ Langkah-langkah yang perlu anda lakukan untuk mendapatkan tapak niaga di bazar ramadhan atau bazar-bazar yang lain.

✔️ Apa sijil yang perlu anda dapatkan sebelum membuat sebarang permohonan dan dimanakah untuk mendapatkannya?

✔️ Tips tapak-tapak yang “hot” yang ramai pengunjung untuk anda berniaga!

✔️ Teknik menarik pelanggan dan bagaimanakah mahu menjadikan gerai jualan anda unik dan berbeza dari peniaga-peniaga yang lain.

✔️ 7 tips sulit jus yang laris.

✔️ CASE STUDY – BAGAIMANA SAYA JANA RM7K SEBULAN DENGAN BISNES AIR.

✔️ 4 perkara yang penting untuk anda ambil perhatian apabila mahu berniaga di kawasan berhampiran sekolah.

✔️ “25 Resepi Jus Yang Paling Laris” di pasar ramadhan.

Nanti Dulu! Ada Bonus ISTIMEWA untuk Anda!

Jika anda dapatkan ebook Panduan Bisnes Air Balang ini sekarang! Saya akan berikan anda 1 buah lagi ebook sebagai bonus yang berjudul “Bisnes Air Katering!”.

Iyalah.. dah alang-alang berniaga air di pasar ramadhan dan tepi jalan.. kenapa tak kembangkan bisnes kita kepada bisnes katering air balang pula? Barang semua dah ada! Cuma perlu adjust sedikit penampilan dan resepi air balang anda, maka anda dah boleh ambil tempahan untuk menyediakan katering air balang di majlis-majlis yang diadakan seperti majlis rumah terbuka, majlis sukaneka, majlis perkahwinan, majlis kenduri dan sebagainya.

Extra income orang kata!

Bagaimana Cara Untuk Dapatkan Ebook Panduan Cara Bisnes Air Balang Ini?

Anda tidak perlu membuang masa sehingga 10 tahun untuk mencuba dan mencari sendiri “rentak” untuk menjalankan bisnes air ini.

Ambil sahaja pengalaman saya yang telah saya ebook kan ini. Ia lebih mudah dan pantas untuk anda bermula.

Ebook ini saya tulis berdasarkan pengalaman sebenar saya yang pernah berniaga di pasar ramadhan selama lebih 10 tahun, ia bukanlah ebook teori atau ebook resepi semata-mata.

Banyak tips serta pengalaman sebenar yang saya kongsikan di dalam ebook ini!

Sekiranya anda berminat untuk mendapatkan maklumat lanjut tentang ebook panduan cara bisnes air balang ini, sila klik button di bawah sekarang.

 

PRIVACY POLICY : We use Google AdWords Remarketing to advertise this website across the Internet. AdWords remarketing will display relevant ads tailored to you based on what parts of this website you have viewed by placing a cookie on your machine. THIS COOKIE DOES NOT IN ANYWAY IDENTIFY YOU OR GIVE ACCESS TO YOUR COMPUTER The cookie is used to say “This person visited this page, so show them ads relating to that page.” Google AdWords Remarketing allows us to tailor our marketing to better suit your needs and only display ads that are relevant to you. If you do not wish to participate in our Google AdWords Remarketing, you can opt out by visiting Google’s Ads Preferences Manager.

*DISCLAIMER : Individual Results may vary, and testimonials are not claimed to represent typical results. All testimonials are from real men and/or women, and may not reflect the typical purchaser’s experience, and are not intended to represent or guarantee that everyone will achieve the same or similar results. Each individual has unique experiences, exercise habits, eating habits, and applies the information in a different way. Thus, the experiences that we share from other people may not reflect the typical users’ experience. However, these results are meant as a showcase of what the best, most motivated users have achieved. .

LEGAL DISCLAIMER : These products are not intended to diagnose, prevent, treat, or cure any disease.

This site is not a part of the Facebook website or Facebook Inc. Additionally, this site is NOT endorsed by Facebook in any way. FACEBOOK is a trademark of FACEBOOK, Inc.

error: Content is protected !!