Nak Tak Saya Tunjukkan Cara Berniaga Di SHOPEE Hingga Anda Mampu Menjana SALE Sehingga 4 ANGKA Seminggu?

Dalam Ebook Panduan Ini Saya Akan Tunjukkan Step By Step Cara Jual Barang Di Shopee Dari Mula Buka Akaun Hinggalah Cara Berniaga Di Shopee Tanpa Modal. Anda Boleh Mula Berniaga Di Shopee Tanpa Modal Yang Besar Secara Full Time Atau Part Time…Jangan Risau, Panduan Cara Berniaga Di Shopee Ini Sangat Mudah Dan Sesuai Untuk Anda Yang Baru Mula Berniaga..

extra 10k bulan ni…

testimoni bisnes shopee 1

PENAFIAN : Tiada jaminan anda akan mendapat hasil yang sama. Terdapat pelbagai faktor mempengaruhi hasil yang akan diperolehi. Kami akan berusaha membimbing anda mendapat hasil yang diingini. 

4 angka seminggu… 100% dropship

testimoni bisnes shopee 2

PENAFIAN : Tiada jaminan anda akan mendapat hasil yang sama. Terdapat pelbagai faktor mempengaruhi hasil yang akan diperolehi. Kami akan berusaha membimbing anda mendapat hasil yang diingini.

tak perasan sale 4 angka seminggu

testimoni bisnes shopee 3

PENAFIAN : Tiada jaminan anda akan mendapat hasil yang sama. Terdapat pelbagai faktor mempengaruhi hasil yang akan diperolehi. Kami akan berusaha membimbing anda mendapat hasil yang diingini.

Kelebihan Berniaga Di Shopee

Shopee adalah sebuah website marketplace iaitu tempat orang ramai boleh menjual dan membeli barang. Shopee ibarat PASAR online. Jumlah pelanggan yang ramai di Shopee adalah satu kelebihan buat para peniaga di platform ini. Secara kasarnya dianggarkan seramai 21 juta orang di Shopee sebulan!.. Iaitu kira-kira 700,000 orang sehari!

Di Shopee anda boleh membeli dan menjual pelbagai jenis barangan. Untuk menjual di Shopee juga sangat mudah dimana anda tidak perlu melayan setiap customer anda.

Sekiranya anda pernah menjual di FB atau Instagram, anda perlu melayan setiap customer anda menggunakan applikasi WhatsApp atau Facebook Messengger untuk Close Sale. Bukan semua pelanggan yang kita layan akan membeli dengan kita. Berbanding di Shopee, semua pelanggan yang datang adalah adalah mode MEMBELI. Close sale lebih mudah di Shopee.

Anda hanya perlu memasukkan produk yang tinggi permintaan di Shopee. Letakkan gambar yang cantik dan menarik perhatian pembeli. Masukkan product description yang lengkap serta dapat mempengaruhi pelanggan. Letak harga. Siap!

Hanya semudah itu. Kemudian anda hanya tunggu pelanggan beli produk anda. Sekiranya ada pembeli, anda akan mendapat notification dari pihak Shopee di telefon anda dan emel anda. Tak perlu berbalas WhatsApp dan mesej di FB. Semuanya automatik dan mudah di Shopee.

Cara jual barang di Shopee menggunakan teknik dan strategi yang betul adalah sangat penting supaya kita dapat menjana pendapatan yang lumayan dengan mudah dan cepat. Ini mengurangkan risiko lambakan stok produk tak terjual dimana kita berisiko mengalami kerugian.

Siapa Saya Sebenarnya ?

Daripada : Mohd Fahmi – Shopee Preffered Seller, eBay Top Rated Seller dan Lelong Star Seller.

Salam hormat,

Saya dah lama berniaga di internet sejak tahun 2007 lagi. Sebelum berniaga di Shopee, saya dah berniaga di Ebay, Lelong, Lazada dan juga Amazon.

Saya mula berniaga di Shopee sejak tahun 2015 lagi dan sekarang adalah seorang peniaga di Shopee yang berstatus Preferred Seller. Untuk mendapat dan mengekalkan status Preferred Seller adalah sangat sukar kerana perlu memenuhi beberapa syarat ketat yang dibuat oleh pihak Shopee. Banyak kelebihan apabila anda berstatus Preferred Seller.

Dulu saya pun sukar untuk mendapat status Preferred Seller. Saya banyak belajar cara jual barang di Shopee berdasarkan pengalaman saya menjual barang di platform lain seperti eBay, Lelong, Lazada dan Amazon.

ALHAMDULILLAH, KINI SAYA DAPAT MENJANA PENDAPATAN LUMAYAN DI SHOPEE DISAMPING MENGEKALKAN STATUS PREFERRED SELLER.

Dalam ebook panduan ini saya akan tunjukkan cara berniaga di Shopee serta pelbagai teknik dan strategi mudah supaya anda juga dapat menjana pendapatan lumayan di Shopee. Anda juga akan diajar cara jual barang dropship di Shopee tanpa modal dan tanpa perlu menyimpan stok.

Cabaran Bisnes Shopee

Pada mulanya saya juga seperti anda berdepan dengan pelbagai cabaran untuk memulakan bisnes Shopee….

 

TAK TAHU CARA BERNIAGA DI SHOPEE
Nak berniaga di Shopee tapi tak tahu nak mula dari mana? Macam mana nak buat akaun di Shopee? Cara buka kedai di Shopee? Cara menjual di Shopee? Tak tahu cara berniaga di Shopee?

TAK TAHU NAK JUAL APA DI SHOPEE
Nak mula bisnes Shopee tapi STUCK dan tiada idea nak jual produk apa.

TAK TAHU PRODUK HOT
Bukan semua produk LAKU KERAS di Shopee. Untuk menjana income lumayan kenalah jual produk yang ada permintaan tinggi di Shopee. Produk yang senang dijual serta margin untung yang tinggi.

TIADA MODAL YANG BESAR
Nak jual barang tapi tiada modal. Kenalah jadi ejen dropship terlebih dulu sebelum ada modal untuk beli stok sendiri.

TAK TAHU NAK PROMOSI BARANG
Ada barang tapi tak tahu macam mana nak promosi? Apa yang perlu dibuat untuk tarik perhatian pelanggan?

STOK BARANG
Dekat mana nak dapat stok barang? Kalau boleh nak pembekal yang dekat dengan rumah supaya senang untuk urusan RESTOCK barang.

BARANG ROSAK/TAK SAMPAI
Apa yang perlu dibuat kalau barang yang dihantar rosak atau tak sampai kepada pelanggan. Pening kepala nak uruskan pelanggan, kurier dan pihak Shopee.

CARA CEPAT HASILKAN JUALAN
Apa yang perlu dibuat untuk hasilkan jualan yang banyak? Teknik dan strategi apa yang boleh diguna?

 

Ni baru sebahagian masalah dan cabaran yang perlu dihadapi oleh peniaga baru di Shopee termasuklah saya suatu ketika dahulu.

Namun begitu, sejak beberapa tahun yang lepas saya telah menemui beberapa teknik dan strategi berkesan untuk mengatasi masalah dan cabaran tersebut.

Semua teknik dan strategi ini saya kongsikan dalam ebook panduan ini untuk memudahkan para peniaga baru seperti anda. 

Anda akan diajar secara details cara menjual di Shopee. Anda hanya perlu ikut setiap panduan yang diberi dan berpeluang untuk menjana pendapatan lumayan di Shopee. Anda tidak lagi perlu bersusah payah seperti saya dan peniaga baru yang lain.

DAN, paling BEST cara ni TANPA MODAL YANG BANYAK!

Apa Yang Anda Akan Belajar

Dalam ebook panduan ini, saya dah tulis dan tunjukkan siap-siap step by step dari mula daftar akaun di Shopee, cara nak masukkan barang, cara menjual di Shopee hinggalah sampai kepada nak pos barang tu kepada pembeli!

Memang complete!

Ada pembeli ebook panduan ini berjaya hasilkan JUALAN walaupun belum habis membacanya. Anda pun boleh mula berniaga di Shopee walaupun belum habis membacanya. Ebook panduan ini sangat mudah difahami dan dipraktikkan.

Antara perkara-perkara penting yang saya tulis di dalam ebook ini ialah..

 

Cara daftar akaun dan cara buka kedai di Shopee.
Saya akan tunjukkan cara-caranya menggunakan apps Shopee dan browser di komputer. Semuanya dari A-Z secara terperinci.

Cara masukkan produk ke dalam kedai Shopee anda.
Anda akan diajar cara memilih gambar yang boleh menarik perhatian pelanggan dan cara menulis product description yang dapat mempengaruhi pelanggan membeli produk tersebut.

Cara uruskan order pelanggan.
Anda akan belajar apa yang perlu dibuat apabila dapat order. Macam mana nak bungkus barang? Apa yang perlu dibuat lepas bungkus barang?

Cara uruskan barang tak sampai atau rosak.
Jarang berlaku barang yang kita pos tak sampai kepada pelanggan atau rosak apabila diterima pelanggan. Saya akan share cara menguruskan pelanggan yang sedang marah dan apa yang perlu dibuat supaya anda tidak mendapat bad rating daripada pelanggan.

Teknik promosi di Shopee.
Saya akan ajar 11 teknik promosi yang anda boleh gunakan untuk mempromosikan kedai dan produk anda.

Pembekal produk.
Saya akan kongsikan 5 pembekal yang anda boleh gunakan untuk mendapatkan stok. Anda tak perlu risau lagi untuk cari pembekal untuk barangan yang akan dijual.

Cara berniaga di Shopee tanpa modal dan tanpa perlu simpan stok.
Anda akan belajar 3 kaedah cara berniaga di Shopee tanpa modal dan menyimpan stok. Anda juga akan diberi 2 case study. Anda boleh mula berniaga dengan cepat tanpa risau tentang modal dan tempat untuk simpan stok. Anda boleh fokus kepada menjual barang di Shopee sahaja.

Pembekal dropship.
Anda akan belajar cara jual barang dropship di Shopee. Saya akan kongsikan pembekal dropship yang boleh dipercayai dalam ebook ini. Pembekal ini ada lebih 100,000 produk yang boleh anda jual! Jadi, tiada lagi alasan untuk anda mula berniaga di Shopee! Semuanya diuruskan oleh pembekal dropship.

Teknik 1000 follower seminggu.
Saya akan kongsikan teknik RAHSIA bagaimana saya mendapatkan follower yang ramai untuk kedai Shopee saya dalam masa yang singkat. Follower sangat penting bagi meningkatkan kepercayaan bakal pelanggan dan juga boleh meningkatkan jualan produk.

Jual produk tanpa pesaing.
Anda akan belajar cara buat research produk HOT yang mempunyai permintaan tinggi tetapi kurang pesaing. Dengan teknik ini, anda dapat menjana jualan yang tinggi.

Ini cuma sebahagian apa yang anda akan belajar nanti. Saya akan ceritakan lebih terperinci dalam ebook panduan ini nanti. Selain itu, ada support group KHAS di Facebook untuk para pembeli ebook ini. Anda boleh bertanyakan apa saja soalan berkaitan Shopee dalam group itu. Saya dan para pembeli lain akan jawab setiap persoalan dan akan bimbing anda dalam group itu. Selain itu, banyak tips-tips daripada pembeli-pembeli lain dalam support group tersebut. Berniaga di Shopee sangat sesuai untuk anda buat secara Full Time atau Part Time disamping dapat menambah pendapatan anda sekeluarga.

Ebook Panduan Ini Tidak Sesuai Jika…

Sebelum itu saya ingin memohon maaf terlebih dahulu kerana ebook panduan ini bukanlah sesuai untuk semua orang.

❌ Anda Dah Berjaya Jana Puluhan Ribu Di Shopee Setiap Bulan!
Ya! Jika anda sudahpun menjana jualan puluhan ribu ringgit sebulan di Shopee, ebook ini mungkin kurang sesuai untuk anda! Anda mungkin sudah selesa dan gembira dengan teknik yang anda gunakan! Jadi anda tidak perlu dapatkan ebook ini!

❌ Anda Sudah Tahu Semua Perkara!
Ya! Ebook ini juga tidak sesuai untuk orang yang rasa diri mereka sudah tahu semua perkara. Orang yang sudah tahu semua perkara sudah pastinya tidak perlu belajar apa-apa. Jika diajar pun, mereka tidak akan belajar.. sebab mereka sudah tahu semuanya. Jadi, usah membazirkan wang anda membeli ebook ini.

❌ Anda Tidak Suka Belajar Dari Pengalaman Orang Lain!
Tidak dinafikan, ada sesetengah orang, memang tidak suka belajar dari pengalaman orang lain. Mereka mahu belajar dari pengalaman sendiri sahaja, cari info sendiri, cuba sendiri, gagal sendiri, buang masa sendiri, buang duit sendiri… dan barulah mereka akan belajar. Jika anda tergolong di golongan orang seperti ini. Anda juga tidak perlu dapatkan ebook ini dan bolehlah anda cuba-jaya sendiri menjual produk anda di Shopee. Saya doakan anda semoga berjaya!

Ebook Panduan Ini Untuk Anda Yang Ingin Berjaya Dalam Bisnes Shopee…

✔️ Sampai bila nak belajar sendiri melalui Youtube dan research di Google? Anda boleh belajar dengan mudah dan cepat daripada seller berpengalaman.

✔️ Pesaing anda mungkin telah berjaya hasilkan jualan yang banyak sekarang. Kenapa anda masih berlengah lagi?

✔️ Dapatkan ebook panduan ini SEKARANG dan mula berniaga di Shopee secepat mungkin. Tak perlu baca sampai habis pun dah boleh mula berniaga.

cara berniaga di shopee 1

Apa Kata Pembeli Ebook Ini

Mari kita lihat apa kata mereka yang telah membeli dan mempraktikkan apa yang diajar dalam ebook ini! Kebanyakkan mereka berjaya menjana JUALAN 4 ANGKA dalam tempoh seminggu di Shopee.

biz part time…setiap hari ada sales

testimoni bisnes shopee 4

PENAFIAN : Tiada jaminan anda akan mendapat hasil yang sama. Terdapat pelbagai faktor mempengaruhi hasil yang akan diperolehi. Kami akan berusaha membimbing anda mendapat hasil yang diingini.

4 angka seminggu

testimoni bisnes shopee 5

PENAFIAN : Tiada jaminan anda akan mendapat hasil yang sama. Terdapat pelbagai faktor mempengaruhi hasil yang akan diperolehi. Kami akan berusaha membimbing anda mendapat hasil yang diingini.

hanya jual 1 produk

testimoni bisnes shopee 6

PENAFIAN : Tiada jaminan anda akan mendapat hasil yang sama. Terdapat pelbagai faktor mempengaruhi hasil yang akan diperolehi. Kami akan berusaha membimbing anda mendapat hasil yang diingini.

baru sebulan beli ebook

testimoni bisnes shopee 7

PENAFIAN : Tiada jaminan anda akan mendapat hasil yang sama. Terdapat pelbagai faktor mempengaruhi hasil yang akan diperolehi. Kami akan berusaha membimbing anda mendapat hasil yang diingini.

Bagaimana Cara Untuk Dapatkan Ebook Ini?

Saya telah mencuba pelbagai cara untuk memaksimakan keuntungan dengan Shopee, banyak kos dan masa yang telah saya laburkan. Anda tidak perlu bersusah payah mecuba perkara-perkara baru yang tak tentu hasilnya lagi, hanya perlu tiru, copy paste sahaja cara saya.

Namun begitu, saya tidaklah menjamin anda pasti akan mendapat jualan 4 angka seminggu di Shopee setelah membaca ebook ini! Ianya bergantung kepada pelbagai faktor serta usaha anda dimana ianya adalah diluar kawalan saya.

Info dan ilmu di dalam ebook ini hanyalah bertujuan untuk membantu anda bermula dengan pantas tanpa anda perlu membuang masa, tenaga dan wang di dalam mencuba dan mencari-cari cara yang betul untuk mula berniaga di Shopee.

Anda tidak akan rugi memiliki ebook ini, dengan pelaburan yang minima, sekiranya anda mengikut panduan di dalam ebook ini dengan betul seperti apa yang saya kongsikan, insyaAllah anda akan dapat membayar semula kos ebook ini tidak sampai seminggu pun apabila anda mula berniaga di Shopee.

 

Jika anda berminat, sila klik button dibawah untuk dapatkan ebook panduan bisnes Shopee ini.

error: Content is protected !!