Nak Tak Saya Tunjukkan Kepada Anda Cara Buat Homestay Hingga Menjadi Rebutan Ramai Pelawat Untuk Menempah…Bukan Sehari atau Dua Hari.. Tetapi Berhari-Hari!

Dalam Ebook Panduan Lengkap Cara Buat Homestay Ini Saya Akan Tunjukkan Step By Step Dari Mula Buat Homestay Hinggalah Cara Pemasaran Serta Mengembangkan Lagi Homestay Anda.

Jangan Risau, Ebook Panduan Lengkap Cara Buat Homestay Ni Sangat Mudah Dan Sesuai Untuk Anda Yang Baru Mula Berniaga Dan Ingin Menambah Pendapatan Secara Part Time Atau Full Time.

Ini Sedikit Bukti Homestay Saya Menerima Tempahan Berhari-hari!

bisnes homestay 2

Siapa Saya Sebenarnya ?

Baiklah! Sebelum saya bercerita panjang lebar lagi, izinkan saya memperkenalkan diri terlebih dahulu!

Nama saya Faridil Atras , saya adalah pemilik kepada rangkaian homestay Fardain Place yang mana, telah saya mulakan sejak tahun 2014.

Alhamdulillah, dalam masa 4 tahun saya menjalankan dan menguruskan perniagaan homestay ini, saya telah berjaya mengembangkan rangkaian homestay saya ini dari 1 buah sewaktu bermula, kepada 8 buah homestay di seluruh Malaysia.

Pelanggan-pelanggan yang menetap di homestay saya juga bukanlah sekadar rakyat Malaysia, tetapi ada yang datang dari Perancis, Korea, Mesir, Jepun, China, US dan banyak lagi dari serata dunia.

Alhamdulillah, sepanjang tempoh 4 tahun ini juga, homestay saya telah menerima beberapa anugerah dan pengiktirafan, antaranya, Anugerah Superhost Oleh pihak AirBnB pada tahun 2015 dan Anugerah Guest Review dari pihak Booking.com pada tahun 2017.

Cabaran Bisnes Homestay

Mengurus Homestay ini memang ada banyak juga cabarannya.

Cabaran yang paling besar.. adalah untuk mendapatkan pelanggan dan memastikan homestay kita sentiasa penuh dan mendapat tempahan.

Paling kurang, dalam sebulan, perlu dapatkan 7 hari tempahan, barulah balik modal dan berbaloi orang kata.

Tapi, Alhamdulilah, di Fardain Place, secara purata homestay saya mendapat tempahan sekitar 25-30 hari setiap bulan.

Tapi tengok keadaan juga la.. contohnya, macam hujung tahun, ketika musim cuti sekolah, selalunya memang akan penuh! full 30 hari orang booking.

Manakala pada musim-musim biasa, kadar tempahan yang saya terima adalah sekitar 25 hari untuk setiap bulan.

Sepanjang saya menguruskan homestay ini, memang pelbagai pengalaman dan ragam manusia yang saya temui.

Maklumlah, homestay saya ini bukan sahaja ditempah oleh rakyat Malaysia, tetapi ia juga turut menjadi pilihan pelawat-pelawat dari luar negara.

Semuanya ada perangai dan karenah masing-masing.

Namun begitu, alhamdulillah dengan menggunakan dokumen dan sistem pengurusan yang betul, semua masalah yang muncul, dapat diurus dan ditangani dengan lancar dan baik.

Anda Nak Mula Buat Bisnes Homestay Tapi…

❌ Tak tahu macam mana nak dapatkan pelanggan bertubi-tubi?

❌ Tak tahu macam mana nak buat iklan dan promosi?

❌ Tak tahu rumah yang sesuai untuk buat homestay?

❌ Tak tahu macam mana nak hias homestay agar nampak cantik dan ekslusif?

❌ Tak tahu kelengkapan yang perlu disediakan di homestay?

❌ Tak tahu macam mana nak elak pelanggan curi atau rosakkan barang?

❌ Tak tahu kos yang perlu disediakan untuk buat homestay?

Apa Yang Anda Akan Belajar Dalam Ebook Panduan Cara Buat Homestay?

✔️  Tips pemilihan jenis homestay!

✔️  Tips pemilihan lokasi!

✔️  Teknik mengenalpasti permintaan pelanggan terhadap homestay pada satu-satu kawasan.

✔️  Bagaimana menjalankan bisnes homestay tanpa perlu anda keluar modal yang besar membeli hartanah!

✔️  Berapa kos permulaan dan kos operasi untuk menjalankan bisnes homestay?

✔️  Bagaimana pula menghias homestay agar nampak ekslusif?

✔️  6 langkah mudah untuk mempersiapkan homestay anda mengikut bajet yang ditetapkan.

✔️  Apakah barang asas yang perlu ada dan barang sampingan yang mesti ada untuk menaikkan nilai sewaan homestay anda?

✔️  Macam mana nak kira dan letak harga sewaan homestay?

✔️  5 tips mendapatkan gambar yang memukau untuk homestay anda

✔️  Apa pula dokumen-dokumen yang perlu disediakan untuk menjalankan bisnes homestay?

 

Itu baru dua bahagian dalam ebook panduan cara buat homestay… Ebook ini mengandungi 6 bahagian semuanya.

Namun begitu, saya tak dapat dedahkan semua bahagian tersebut di sini. Hanya mereka yang mendapatkan ebook ini sahaja yang akan tahu apa isi kandungannya!

Ebook Panduan Cara Buat Homestay Ini Tidak Sesuai Untuk Semua Orang…

Maaf! Saya terpaksa berterus-terang disini!

Ebook panduan ini bukanlah sesuai untuk semua orang… Ada sesetengah orang sememangnya tidak sesuai untuk mendapatkan ebook ini.

Antara orang yang tidak sesuai untuk mendapatkan ebook ini ialah..

1. Orang Yang Sudah “OTAI” dan Sudah Mempunyai Banyak Homestay
Jika anda sudah lama menjalankan bisnes homestay, sudah mempunyai sistem pengurusan yang baik serta sudah mampu menjana keuntungan berpuluh-puluh ribu ringgit setiap bulan dari homestay anda. Maka, ebook ini mungkin kurang sesuai untuk anda.

2. Orang Yang Sudah Tahu Semua Perkara!
Ya! Ebook ini juga tidak sesuai untuk orang yang merasakan diri mereka sudah tahu semua perkara. Orang yang sudah tahu semua perkara sudah pastinya tidak perlu belajar apa-apa lagi. Jika diajar pun, mereka tidak akan belajar.. sebab mereka sudah tahu semuanya. Jadi, usah membazirkan wang anda membeli ebook ini.

3. Orang Yang Tidak Suka Belajar Dari Pengalaman Orang Lain
Tidak dinafikan, ada sesetengah orang, tidak suka belajar dari pengalaman orang lain. Mereka lebih gembira belajar dari pengalaman sendiri sahaja, cuba sendiri, gagal sendiri, buang masa sendiri, buang duit sendiri… dan barulah mereka akan belajar. Barulah puas dan ada “feel” kata mereka.

Jika anda tergolong di golongan orang seperti ini. Anda juga tidak perlu dapatkan ebook ini, anda boleh cuba sendiri segala-galanya. Saya doakan anda tabah menghadapi segala onak dan duri!

Bagaimana jika anda tidak tergolong dalam 3 golongan diatas?

 

Nanti Dulu! Ada 4 Bonus ISTIMEWA untuk Anda!

Bagi anda yang bersedia untuk mendapatkan ebook panduan cara buat homestay ini! Tidak lengkap rasanya jika saya tidak memberikan anda hadiah bonus!

Jadi, sebagai tanda penghargaan diatas kesudian anda untuk mendapatkan ebook ini sekarang!

Saya akan berikan anda 4 buah bonus tambahan secara PERCUMA kepada anda untuk memantapkan lagi ilmu anda di dalam menjalankan dan menguruskan bisnes homestay ini

✅  Bonus #1 : Template Dokumen Pengurusan Homestay (Bernilai RM70)

✅  Bonus #2 : 5 Teknik Extra Income (Bernilai RM50)

✅  Bonus #3 : 10 Rahsia Pelaris Homestay (Bernilai RM100)

✅  Bonus #4 : Facebook Group Support! (Tidak Ternilai)

Bagaimana Cara Untuk Dapatkan Ebook Panduan Cara Buat Homestay Ini?

Saya tidak menjanjikan anda bulan & bintang. Saya juga tidak menjamin anda pasti akan menjana untung berpuluh-puluh ribu ringgit dan pasti akan menjadi jutawan apabila menjalankan bisnes homestay. Ianya adalah diluar kemampuan saya. Saya bukan tuhan!

Saya hanya berkongsi pengalaman saya di dalam menjalankan bisnes homestay menerusi ebook ini!

Harapan saya, ianya dapat memudahkan anda untuk bermula dan sekaligus dapat membantu anda mengelakkan kesilapan-kesilapan yang pernah saya lakukan di dalam perniagaan ini!

Belajar sahaja dari pengalaman saya dan jimatkan wang & masa anda daripada melakukan Try & Error!

Sekiranya anda berminat untuk mendapatkan maklumat lanjut tentang ebook panduan cara buat homestay ini, sila klik button di bawah sekarang.

 

PRIVACY POLICY : We use Google AdWords Remarketing to advertise this website across the Internet. AdWords remarketing will display relevant ads tailored to you based on what parts of this website you have viewed by placing a cookie on your machine. THIS COOKIE DOES NOT IN ANYWAY IDENTIFY YOU OR GIVE ACCESS TO YOUR COMPUTER The cookie is used to say “This person visited this page, so show them ads relating to that page.” Google AdWords Remarketing allows us to tailor our marketing to better suit your needs and only display ads that are relevant to you. If you do not wish to participate in our Google AdWords Remarketing, you can opt out by visiting Google’s Ads Preferences Manager.

*DISCLAIMER : Individual Results may vary, and testimonials are not claimed to represent typical results. All testimonials are from real men and/or women, and may not reflect the typical purchaser’s experience, and are not intended to represent or guarantee that everyone will achieve the same or similar results. Each individual has unique experiences, exercise habits, eating habits, and applies the information in a different way. Thus, the experiences that we share from other people may not reflect the typical users’ experience. However, these results are meant as a showcase of what the best, most motivated users have achieved. .

LEGAL DISCLAIMER : These products are not intended to diagnose, prevent, treat, or cure any disease.

This site is not a part of the Facebook website or Facebook Inc. Additionally, this site is NOT endorsed by Facebook in any way. FACEBOOK is a trademark of FACEBOOK, Inc.

error: Content is protected !!