tudung jenama sendiri 1

Bagaimana Saya Jana Untung RM15,000 Sebulan Menjual Tudung, Walaupun Tanpa Premis!

Ini Kisah dan Pengalaman Sebenar Saya Berniaga Tudung Dengan Hanya Menggunakan Modal Dari Duit PTPTN!

 

Assalammualaikum & Hi!

Nama saya Madihah Mustafha!

Saya telah memulakan perniagaan tudung pada tahun 2012 ketika masih menuntut di IPT.

Awalnya saya hanya menjual tudung itu kepada rakan-rakan terdekat secara suka-suka sahaja, tetapi semakin ramai yang berminat membeli tudung daripada saya.

Maka, saya memutuskan untuk menjalankan perniagaan tudung ini dengan lebih serius lagi.

Walaupun saya tidak mempunyai modal yang besar, saya telah menggunakan sebahagian daripada duit PTPTN yang diterima sebagai modal untuk membeli stok.

Dengan modal pertama yang berjumlah RM600, saya berjaya menghasilkan pendapatan 4 angka setiap bulan sewaktu masih lagi sedang belajar.

Kejayaan dalam perniagaan tudung membuka mata saya dan menunjukkan bahawa bisnes tudung ini mempunyai potensi yang sangat besar.

 

 

Seronoknya Menjual Tudung!

 

tudung jenama sendiri 2

 

Ini pula adalah borang poslaju yang saya isi setiap hari. Order dari customer sememangnya masuk hari-hari!.

Dulu, masa mula-mula bisnes, memang saya akan buat penghantaran setiap hari. Tetapi bila pelanggan dah makin ramai, saya buat penghantaran 2 kali seminggu sahaja.

Tujuannya… supaya 5 hari lagi, saya dapat fokus untuk membuat kerja-kerja pemasaran & jualan.

5 hari saya akan fokus layan whatsapp, facebook dan ambil order. Lagi 2 hari, saya akan fokus uruskan pembungkusan produk dan penghantaran sahaja.

Secara purata, sale saya setiap hari adalah ratus-ratus ringgit sahaja, tetapi bila dikumpulkan seminggu… sebulan… ianya agak lumayan juga!

Lagi-lagi kalau tiba musim raya! Lagi masyuukk…. Boleh cecah RM25k sebulan.. semuanya hanya dilakukan dari rumah sahaja sambil-sambil jaga anak!

 

 

Bisnes Jimat Kos, Hanya Dari Rumah!

 

Bisnes tudung tidaklah susah untuk dimulakan, modal yang diperlukan pun hanya beberapa ratus ringgit dan pulangannya agak cepat.

Bisnes tudung juga boleh dilakukan dari rumah, jadi banyak kos boleh dipotong dan dijimatkan.

Proses penghantaran juga mudah dimana kita tidak perlu pergi ke pejabat kurier kerana pihak kurier akan datang ke rumah mengambil barang.

Selain itu, untuk menjimatkan kos, kita tidak perlu menggunakan model atau melakukan photoshoot di studio yang memerlukan kos yang mahal.

Cukup menggunakan pelanggan yang menjadi model melalui feedback yang mereka berikan dan kadang-kadang, pemilik bisnes sendiri yang menjadi model dan mengambil gambar dengan menggunakan handphone sahaja.

 

 

Bisnes Tepu? Banyak Persaingan?

 

Apabila saya bercerita mengenai keseronokan berbisnes tudung, ada yang mengatakan bahawa bisnes tudung sudah terlalu banyak dan pasaran sudah tepu dengan peniaga tudung.

Adakah masih memungkinkan untuk menjana pendapatan?

Saya tersenyum kerana saya mengakui bahawa memang terdapat banyak peniaga tudung, tetapi pada masa yang sama, permintaan untuk tudung masih sangat tinggi.

Pada zaman ini, banyak wanita Islam di Malaysia memakai tudung, bahkan majoriti wanita Islam hari ini memakai tudung.

Berbeza dengan zaman 60-an dahulu ketika hanya segelintir wanita yang memakai tudung.

Dari kanak-kanak, pelajar sekolah rendah, sekolah menengah, mahasiswa, wanita bekerja hingga wanita tua, semuanya memakai tudung.

Dan yang menarik, golongan wanita berhijab ini terus membeli tudung walaupun mereka sudah memiliki berpuluh-puluh tudung.

Setiap bulan, mereka akan membeli tudung baru kerana setiap helai tudung mempunyai ciri-ciri yang berbeza dan hanya sesuai dipadankan dengan beberapa helai pakaian sahaja.

Oleh itu, meskipun terdapat banyak peniaga tudung, tetapi masih ada banyak pembeli tudung.

Yang penting adalah untuk mempunyai ilmu dan strategi tersendiri.

Salah satu strategi yang boleh digunakan adalah dengan menghasilkan “produk killer” atau produk yang unik dan menarik bagi pembeli.

 

 

Mesti Ada Produk Killer!

 

Untuk menjalankan bisnes tudung, kita perlu mempunyai produk yang unik dan menarik yang dapat membezakan tudung kita daripada penjual tudung yang lain.

Produk ini akan membantu menjadikan bisnes dan jualan kita stabil pada setiap bulan.

Bagaimana untuk menentukan tudung mana yang boleh menjadi produk yang unik dan menarik tersebut?

Cara yang mudah! Produk tersebut adalah tudung yang paling laris dijual.

Biasanya, dalam masa tiga bulan menjalankan bisnes tudung, kita sudah dapat mengenal pasti produk yang paling laris dijual dalam pelbagai jenis tudung yang kita jual.

Apabila kita sudah mempunyai produk yang unik dan menarik tersebut, kita tidak perlu lagi mempromosikan dengan begitu kerap kerana orang sudah mengenal dan tahu di mana untuk membeli tudung yang mereka sukai.

 

tudung jenama sendiri 3

 

Atas ni adalah antara produk killer saya, sambil tidur pun orang sibuk whatsapp tanya pasal tudung ni ajeee..

Kalau bulan puasa, waktu sahur tu jugak lah customer dok sibuk whatsapp, dan close order terus! Banyak feedback customer yang saya simpan sebagai rekod untuk jualan tudung ni.

Tengok ni!

 

tudung jenama sendiri 4

 

TAK PAYAH dah nak guna model! Customer sendiri pakai je pun dah cantik.. hehehe!

Ada juga pelanggan yang tempah sekali banyak untuk satu group NGO, persatuan, guru sekolah dan banyak lagi.

Dari jual retail, saya juga jadi pembekal untuk stokis yang lain. Ianya long term stable income. Alhamdulillah..

Jadi,.. Siapa kata susah bisnes tudung ni…? Insyallah, dengan ilmu dan cara yang betul! Semuanya akan berjalan lancar dan dipermudahkan…

 

 

Buat Tudung Jenama Sendiri!

 

Setelah mempunyai ramai pelanggan dan modal yang mencukupi, saya telah memutuskan untuk menjadi founder tudung dengan menghasilkan tudung jenama sendiri.

Dengan mempunyai jenama sendiri, kita boleh meletakkan harga yang sedikit lebih tinggi berdasarkan kualiti kain yang digunakan.

Namun, kualiti kain yang digunakan adalah sangat penting kerana pelanggan akan menilai dan tidak menyukai tudung yang kualitinya tidak memuaskan.

Apabila pelanggan tidak puas hati, mereka tidak akan membeli tudung lagi dan ini akan mengurangkan jualan kita.

Saya telah menjadi founder tudung dengan membina jenama tudung sendiri iaitu MadihahScarf sejak empat tahun yang lalu.

Keunikan tudung ini terletak pada kualiti dan reka bentuk yang berbeza daripada tudung yang dijual oleh orang lain.

Oleh itu, kejayaan jenama kita bergantung kepada kualiti produk yang dihasilkan. Kita hanya menjual apa yang diminta oleh pelanggan kita sahaja.

Hasilnya, pendapatan akan menjadi lebih stabil dan berpanjangan.

 

tudung jenama sendiri 5

 

Sebenarnya… banyak benda lagi saya nak cerita pasal bisnes tudung jenama sendiri ni. Tapi sebelum saya cerita panjang lebar… Saya nak tanya anda satu soalan dulu….

 

 

Anda Berminat Nak Buat Bisnes Tudung?

 

Bila kita nak buat bisnes tudung ni, memang ada banyak juga benda yang perlu kita tahu.

  • Di mana nak cari supplier?
  • Apa tudung yang disukai oleh pasaran?
  • Kain jenis apa yang mahu digunakan?
  • Mana nak cari tukang jahit?
  • Berapa harga nak letak?
  • Macam mana nak ambil gambar yang menarik?
  • Kat mana nak jual?
  • Macam mana nak buat ayat iklan?
  • Macam mana nak tahu apa tudung yang pelanggan suka?
  • Dan macam-macam lagi perkara dan persoalan yang muncul!

Namun begitu, berita baiknya… Dalam sibuk-sibuk menjual tudung ini.

Saya telah meluangkan masa lebih kurang sebulan, untuk menuliskan segala rahsia dan juga pengalaman saya sepenjang berkecimpung di dalam perniagaan tudung ini!

Alhamdulillah.. Lepas curi-curi masa sedikit selama lebih sebulan… maka, akhirnya….. Terhasillah EBOOK DUO ini…

 

 

Ebook “Rahsia Bisnes Tudung”

tudung jenama sendiri 16

Ebook Rahsia Bisnes Tudung ini mengandungi 2 buah ebook!

Ebook pertama mengandungi ilmu serta pengalaman saya, bagaimana saya bermula, dari mencari supplier, mencari pelanggan, ambil gambar, buat ayat iklan, dan pelbagai lagi pengalaman serta tips berkaitan bisnes tudung.

Apa yang menarik, ada satu bab di dalam ebook ini, saya ceritakan Bagaimana Saya Menjana Untung RM15k Dalam Masa Sebulan menjual tudung di bulan Ramadhan hanya secara online sahaja!

Dalam bab ini, saya tunjukkan secara step-by-step, bagaimana saya membuat persediaan serta strategi di dalam menghasilkan keuntungan sebanyak itu.

Saya pasti, jika anda baca pengalaman saya ini, anda juga boleh buat seperti yang saya buat, malah, mungkin lebih baik dan lebih banyak lagi keuntungan yang akan anda perolehi! 🙂

Ebook Kedua pula, saya fokuskan kepada cara buat tudung jenama sendiri!

Dalam ebook ini, saya senaraikan 4 perkara utama yang perlu anda ketahui dan uruskan apabila mahu menjadi  founder tudung dengan menghasilkan tudung jenama sendiri! Setiap perkara tersebut, saya jelaskan secara terperinci.

Malah, saya turut berikan maklumat supplier yang boleh anda gunakan apabila mahu menghasilkan tudung jenama sendiri. 

Supplier-supplier ini adalah supplier yang boleh dipercayai, malah, banyak juga jenama tudung besar seperti Neelofar Hijab, Calaqisya, Apple Scarf dan banyak lagi, turut menggunakan suplier ini. 

 

 

Apa Yang Terkandung Dalam Ebook Ini?

 

Baiklah! Untuk memberikan anda gambaran yang lebih jelas… saya terangkan apa yang terdapat pada setiap bab di dalam ebook ini!

 

BAB 1 : BELAJAR MENJUAL

Nyawa kepada setiap bisnes, adalah jualan (sales).
Tanpa jualan, sesuatu bisnes itu tidak akan dapat hidup dan tidak akan memberi apa-apa faedah kepada diri anda!

Disebabkan itu, langkah pertama yang perlu anda belajar terlebih dahulu , adalah belajar menjual!

Ya! Belajar menjual! Bukannya belajar menjahit atau belajar membuat tudung!

Saya sendiri, sepanjang 6 tahun saya menjalankan bisnes tudung.. saya tidak pernah sentuh mesin jahit untuk menjahit tudung! 

Skill penting dalam sesebuah bisnes, ialah skill menjual.. bukan skill membuat!

Ada 9 soalan yang perlu anda jawab untuk memudahkan anda membuat jualan. Anda dapat jawab 9 soalan ini, insyallah aktiviti jualan anda akan menjadi lebih mudah.

 

BAB 2 : APA & SIAPA?

Masih dalam fasa menjual. Dalam bab ini saya beritahu anda terus 3 golongan sasaran terbesar di dalam bisnes tudung. 

Anda tak perlu dah susah-susah nak fikir nak jual tudung kepada siapa. Targetkan sahaja tudung anda kepada 3 golongan ini!

Insyallah, dengan hanya target 3 pasaran ini sahaja, jualan anda pun dah boleh cecah 5 angka dan stok tudung juga akan cepat habis!. Takdelah timbul masalah stok terperap bawah katil lama-lama.. 🙂

 

BAB 3 : SUPPLIER

Hah! Ini RAHSIA BESAR  di dalam ebook ini!
Saya bongkarkan 5 pembekal tudung yang saya gunakan sewaktu memulakan bisnes tudung!

Bukan sekadar nama sahaja! Tetapi complete saya berikan sekali dengan nombor contact serta alamat mereka. 

Anda boleh borong terus dengan mereka. Kualiti tudung yang mereka bekalkan, memang tiptop!

Satu perkara yang anda perlu tahu! Bila kita nak buat bisnes tudung ni.. kita tak boleh bergantung hanya kepada 1 pembekal sahaja. perlu ada 2-3 pembekal sebagai backup!

Dengan adanya 2-3 pembekal, insyallah anda takkan mengalami masalah tudung kehabisan stok dan sebagainya!

 

BAB 4 : TIPS GAMBAR MEMUKAU

Bila anda dah ambil tudung dari pembekal, langkah seterusnya adalah mengambil gambar tudung tersebut. Nak ambil gambar ini pun ada tekniknya! Bukan main ambil sahaja!

Dalam bab ini saya berkongsikan teknik dan cara mengambil gambar yang memukau dengan bajet yang rendah! 

Anda tak perlu risau, saya takkan paksa anda beli kamera yang mahal-mahal dan upah jurufoto profesional.

Gunakan sahaja camera handphone anda. Itupun sudah memadai sebagai permulaan.

Apa yang penting! Model yang anda gunakan mestilah “real”!. Saya kongsikan banyak tips mencari model yang “real” di dalam bab ini!

 

BAB 5 : TEKNIK MELETAK HARGA

Ada 4 Tips utama yang saya kongsikan di dalam bab perihal harga ini!
Saya tunjukkan teknik bagaimana mengira harga kos dengan selamat!

Perkara ini penting, kalau tidak, nanti penat sahaja anda jual beribu-ribu helai tudung, tapi sebenarnya tiada untung.

Dalam bab ini juga, saya kongsikan teknik, bagaimana untuk bersaing dan berhadapan dengan penjual-penjual tudung lain yang suka main dan lawan harga! 

Apabila anda tahu teknik ini, anda dah tak perlu gentar bila lihat pesaing anda turunkan harga tudung mereka!

 

BAB 6 : AYAT IKLAN

Hah! Bukan sahaja tips ambil gambar! Tips nak buat ayat iklan pun saya kongsikan dalam ebook ini!

Ada 3 jenis ayat yang boleh anda gunakan apabila ingin mempromosikan tudung-tudung jualan anda.

Ayat-ayat ini anda boleh gunakan sama ada di facebook ataupun instagram!

 

BAB 7 : LUBUK JUALAN

Stok tudung dah ada, gambar dah ambil, ayat  pun dah siap! Sekarang, masa untuk menjual!

Dalam bab ini, saya bukan share 2 atau 3 lubuk jualan… tetapi, saya kongsikan 10 tempat/lubuk yang boleh anda masuk untuk menjual tudung anda!

Anda boleh cuba masuk ke dalam semua lubuk ini… atau boleh juga cuba 2-3 lubuk yang anda rasakan mudah dan sesuai dengan diri anda.

Dengan adanya 10 lubuk jualan ini, adalah agak mustahil untuk anda tidak dapat menjual tudung anda!

 

BAB 8 : PACKAGING

Perkara ini mungkin anda sudah tahu! Tetapi dalam bab pembungkusan ini, saya kongsikan pihak supplier yang dapat membekalkan bahan-bahan untuk perkara berkaitan pembungkusan seperti plastik bungkus, plastik poslaju dan sebagainya.

 

BAB 9 : PENGHANTARAN

Dalam bab ini, saya kongsikan cara, bagaimana untuk mendapatkan kos penghantaran poslaju yang lebih murah dari kadar biasa.

Saya juga tunjukkan cara, bagaimana anda tidak perlu lagi bersusah payah ke pejabat pos untuk membuat penghantaran, malah, abang posmen yang akan datang ke rumah dan ambil barang yang anda mahu poskan!

 

BAB 10 : CASE STUDY – BAGAIMANA SAYA MENJANA UNTUNG RM15,000 MENJELANG RAMADHAN.

Hah! Ini adalah bab yang paling HOT!
Dalam bab ini, saya tunjukkan step-by-step, bagaimana saya menyusun strategi untuk mendapatkan jualan dan keuntungan yang besar apabila tiba musim perayaan.

Dari mula memilih produk killer, pengiraan modal dan kos, proses order, tawaran pakej istimewa hinggalah kepada pengambilan staff pembantu dan penghantaran produk.

Untuk case study ini, pemilihan masa dan tarikh adalah sangat penting! Anda perlu tahu, bila masa untuk bermula dan bila masa untuk selesaikan semuanya.

 

Fuh!! Memang mantap isi kandungan ebook ini!

Itu baru satu ebook… Ebook yang kedua, iaitu ebook tentang “cara buat tudung jenama sendiri” pula.. ada 4 Bab di dalamnya.

Namun begitu, saya tak dapat dedahkan keempat-empat bab tersebut di sini.
Hanya mereka yang mendapatkan ebook ini sahaja yang akan tahu apa isi kandungannya!

Secara asasnya, dalam ebook cara buat tudung jenama sendiri tersebut, saya kongsikan senarai “Super Supplier” yang dapat membekalkan kain yang berkualti tinggi untuk anda menghasilkan tudung jenama anda sendiri.

Saya juga kongsikan Tip Memilih Tukang Jahit! Ini adalah part yang paling kritikal. Silap pilih tukang jahit, memang hancurlah tudung anda nanti.

 

 

Berapakah Pelaburan Untuk Saya Memiliki Ebook Yang Hebat Ini?

 

Terus-terang saya katakan! Nilai maklumat yang terkandung di dalam ebook ini adalah sangat bernilai dan bukan murah!

Ianya adalah hasil daripada pengalaman sebenar saya menjalankan bisnes tudung sejak tahun 2012.

Banyak info-info rahsia yang tidak mungkin akan di dedahkan oleh penjual tudung lain, telah saya dedahkan di dalam ebook ini!

Anda hanya perlu jual sekitar 4-5 helai tudung sahaja untuk cover kos pembelian ebook ini, yang mana, saya percaya, apabila anda sudah memiliki ebook ini, anda bukan sahaja mampu menjual 4-5 helai tudung, MALAH, insyallah, mampu menjual beratus-ratus, bahkan beribu-ribu helai tudung kelak!

Jadi, kos pelaburan untuk mendapatkan ilmu bisnes tudung ini sebenarnya, adalah sangat kecil jika hendak dibandingkan dengan potensi pulangan yang bakal anda perolehi kelak.

Tapi… untuk anda yang bertindak segera dan mendapatkan ebook ini hari ini juga, saya akan berikan harga mampu milik, iaitu pada harga serendah RM80 sahaja!

Betul ke? Ya, Jangan terkejut! Memang serendah RM80 sahaja untuk masa terhad, sebelum saya mengubah fikiran saya!

Jika anda dah bersedia untuk bermula, klik butang “Dapatkan Sekarang!” di bawah …

 

tudung jenama sendiri 17

 

Makluman : Ini adalah merupakan sebuah eBOOK(electronic book) ianya adalah di dalam bentuk softcopy dan di dalam format PDF. Apabila anda membeli eBOOK ini, ia akan dihantar ke email anda dan anda perlu download ia ke komputer atau smartphone anda. TIADA buku fizikal yang akan dihantar atau di POS ke alamat rumah anda. .

 

 

 

Lihat… Apa Kata Mereka Yang Telah Mendapatkan Ebook Ini!

tudung jenama sendiri 9

tudung jenama sendiri 10

 

 

 

Oooops…Nanti Dulu. Saya Ada Ebook Bonus Tambahan Nak Beri Kepada Anda!

 

Ada 3 buah ebook bonus yang mahu saya berikan kepada anda jika anda dapatkan hari ini!

Ketiga-tiga ebook bonus ini akan melengkapkan lagi pengetahuan anda dan akan membuatkan anda lebih yakin untuk memulakan bisnes tudung dari rumah!

Berikut adalah ebook-ebook bonus yang akan saya berikan kepada anda!

 

Bonus #1 : Produk Killer Musim Raya

Dalam ebook ini, saya kupas dengan lebih mendalam tentang mewujudkan “produk killer” di dalam bisnes tudung anda!

Bagaimana untuk mencipta tagline untuk produk killer anda? Bagaimana untuk berurusan dengan pihak suplier dan tukang jahir apabila tiba musim perayaan?

Maklumlah, bila tiba musim perayaan, permintaan tudung memang akan naik secara mendadak!

Jadi, anda perlu ada strategi agar tudung anda tidak mengalami masalah kehabisan stok atau tudung tak sempat siap menjelang hari raya!

tudung jenama sendiri 18

 

 

Bonus #2 : Tips, Nasihat & Motivasi Bisnes

Setelah lebih 6 tahun bergelumang dalam dunia bisnes. Sememangnya banyak pengalaman dan nasihat yang ingin saya sampaikan kepada mereka yang baru-baru nak menceburkan diri dalam dunia bisnes.

Jadi, dalam ebook bonus kedua ini, saya banyak berkongsi tips-tips dan nasihat berkaitan bisnes, khususnya untuk golongan muda yang baru tamat belajar yang masih bujang dan belum berumahtangga.

Bisnes sewaktu bujang dan bisnes setelah berumahtangga ada banyak perbezaannya.. cabarannya juga sangat berbeza.

Jadi, anda perlu rancang dengan teliti agar bisnes anda dapat terus survive walaupun setelah anda sudah berumahtangga dan sibuk menguruskan anak-anak dan keluarga.

tudung jenama sendiri 19

 

 

Bonus #3 : Dropship Tudung!

Cara yang paling mudah untuk memulakan bisnes tudung tanpa perlu mengeluarkan kos yang banyak dan tanpa perlu menyimpan stok…. adalah dengan memulakan bisnes tudung secara dropship!

Saya sendiri memulakan bisnes tudung saya secara dropship!

Dalam ebook bonus ini, saya berikan 3 platform percuma yang boleh anda gunakan untuk mula menjual tudung anda secara dropship!

Serta saya berikan juga contoh-contoh ayat yang boleh anda gunakan untuk close sale!

tudung jenama sendiri 20

Sememangnya ini adalah satu tawaran yang sangat berbaloi dan tidak boleh anda lepaskan!

Namun begitu! Ada satu berita buruk!

Bonus yang saya tawarkan ini bukanlah  untuk selama-lamanya. Saya berhak menarik bonus ini pada bila-bila masa sahaja.

Jadi, pastikan anda mendapatkan ebook panduan ini pada hari ini juga sebelum saya tutup tawaran pemberian bonus ini.

Anda masih lagi ragu-ragu?

Mari saya berikan anda satu lagi tawaran hebat untuk anda!

Anda rasa RM80 ini macam tak berbaloi? Jangan risau. Buang segala keraguan tu. Kerana saya ada jaminan pulangan wang 100% jika anda rasa pelaburan anda dapatkan ilmu ini tidak berbaloi dengan harganya.

 

 

Jaminan Kepuasan 100% Atau Wang Anda Dikembalikan!

Dengan setiap pembelian ebook “Bisnes Tudung” ini, kami sertakan sekali dengan jaminan kepuasan 100% atau wang anda dikembalikan.

Jika setelah anda dapatkan ebook ini dan mendapati segala isi kandungannya langsung tidak mendatangkan faedah dan manfaat kepada anda dalam memulakan perniagaan tudung, saya akan pulangkan wang RM80 anda.

Ya, saya akan pulangkan wang anda TANPA BANYAK SOAL!

Setelah anda habis baca ebook ini, jika anda tidak berpuas hati, email kan sahaja kepada saya di admin@klikjer.com tentang rasa ketidakpuas-hatian anda itu. Saya akan pulangkan wang anda.

Sebenarnya kan… Jika anda lihat betul-betul tawaran ini, anda memang langsung takkan rugi apa-apa untuk dapatkan ebook ini. Segala risiko pembelian anda, pihak saya yang akan tanggung.

Oleh itu, anda tunggu apa lagi, cepat dapatkan sekarang juga sebelum peluang pemberian Bonus Percuma di tarik balik pada bila-bila masa!

Klik gambar di bawah untuk dapatkan pakej ebook Bisnes Tudung ini pada harga RM80 sahaja SEKARANG ..

 

Klik Gambar Dibawah Untuk Dapatkan Ebook Ini Sekarang!!.

tudung jenama sendiri 21

Makluman : Ini adalah merupakan sebuah eBOOK(electronic book) ianya adalah di dalam bentuk softcopy dan di dalam format PDF. Apabila anda membeli eBOOK ini, ia akan dihantar ke email anda dan anda perlu download ia ke komputer atau smartphone anda. TIADA buku fizikal yang akan dihantar atau di POS ke alamat rumah anda. .

P/s :- Usah ambil masa terlalu lama untuk bertindak! Anggap sahaja pelaburan ilmu sebanyak RM80 ini adalah merupakan titik permulaan untuk anda memulakan perniagaan dan menjana pendapatan dari rumah.

P/p/s:- Anda tidak perlu membuang masa sehingga 9 tahun untuk mencuba dan mencari sendiri “rentak” untuk menjalankan bisnes tudung  ini. Ambil sahaja pengalaman saya yang telah saya ebook kan ini. Ia lebih mudah dan pantas untuk anda bermula.

Sekian,

 

PRIVACY POLICY : We use Google AdWords Remarketing to advertise this website across the Internet. AdWords remarketing will display relevant ads tailored to you based on what parts of this website you have viewed by placing a cookie on your machine. THIS COOKIE DOES NOT IN ANYWAY IDENTIFY YOU OR GIVE ACCESS TO YOUR COMPUTER The cookie is used to say “This person visited this page, so show them ads relating to that page.” Google AdWords Remarketing allows us to tailor our marketing to better suit your needs and only display ads that are relevant to you. If you do not wish to participate in our Google AdWords Remarketing, you can opt out by visiting Google’s Ads Preferences Manager.

*DISCLAIMER : Individual Results may vary, and testimonials are not claimed to represent typical results. All testimonials are from real men and/or women, and may not reflect the typical purchaser’s experience, and are not intended to represent or guarantee that everyone will achieve the same or similar results. Each individual has unique experiences, exercise habits, eating habits, and applies the information in a different way. Thus, the experiences that we share from other people may not reflect the typical users’ experience. However, these results are meant as a showcase of what the best, most motivated users have achieved. .

LEGAL DISCLAIMER : These products are not intended to diagnose, prevent, treat, or cure any disease.

This site is not a part of the Facebook website or Facebook Inc. Additionally, this site is NOT endorsed by Facebook in any way. FACEBOOK is a trademark of FACEBOOK, Inc.

error: Content is protected !!