Nak Tak Saya Tunjukkan Kepada Anda Cara Jadi Ejen Hartanah Hingga Mampu Menjana Komisen 4-5 Angka Sebulan Dengan Hanya Sekali “CLOSE” Sahaja!

Dalam Ebook Panduan Lengkap Cara Jadi Ejen Hartanah Ini Saya Akan Tunjukkan Step By Step Dari Mula Jadi Ejen Hartanah Hinggalah Cara Pemasaran Serta Khidmat Selepas Jualan…

Jangan Risau, Ebook Panduan Lengkap Cara Jadi Ejen Hartanah Ni Sangat Mudah Dan Sesuai Untuk Anda Yang Baru Mula Dan Ingin Menambah Pendapatan Secara Part Time Atau Full Time.

cara jadi ejen hartanah

Siapa Saya Sebenarnya ?

Assalammualaikum & Hi!

Saya Iffah Zaimi!

Kisah saya bermula pada tahun 2011. Pada waktu itu, saya ada terbaca post status rakan saya di FB.

Beliau bercerita tentang bagaimana beliau berjaya mengubah hidup beliau dengan menjadi seorang ejen hartanah.

Dari seseorang yang hanya memandu kereta kancil, kepada seseorang yang memandu kereta mewah.

Dari situ, mula timbul minat saya terhadap kerjaya agen hartanah, dan saya pun mula membuat carian di internet tentang bagaimana untuk menjadi agen hartanah…

Tetapi, tidak banyak maklumat yang tepat dan lengkap yang dapat membantu saya untuk memulakan langkah pertama menjadi seorang real estate agent!

Oleh itu, saya telah pergi ke beberapa agensi hartanah berhampiran rumah saya untuk bertanyakan tentang perihal menjadi real estate agent.. tetapi, semuanya melayan saya acuh tak acuh.

Saya tidak pasti mengapa… mungkin pada waktu itu, saya terlalu naif dan tidak tahu apa-apa langsung tentang perihal jual beli hartanah.

Jadi, mungkin disebabkan itu mereka memandang saya sebagai seseorang yang kurang sesuai untuk ceburkan diri menjadi ejen hartanah dan bernaung di bawah agensi mereka.

Namun saya tidak putus asa….. saya cuba lagi pergi ke beberapa agensi hartanah yang berbeza….

Hinggalah akhirnya, saya bertemu dengan sebuah agensi hartanah yang sudi membimbing saya untuk menjadi seorang ejen hartanah walaupun saya “zero” tentang ilmu jual beli hartanah!

Apa Yang Bestnya Jadi Ejen Hartanah Ini?

Ada beberapa perkara yang membuatkan saya amat tertarik untuk menjadi seorang ejen hartanah.

1. Komisen Tinggi!

Dengan menjadi ejen hartanah, kita boleh perolehi komisen sehingga 5 angka bagi setiap jualan!

Contohnya, jka kita dapat jual sebuah rumah berharga RM500,000. Maka, kita layak terima komisen 3%, iaitu sekitar RM15,000!

Ini baru cerita jual sebuah rumah tau. Bayangkan, kalau kita dapat jual 2 ke 3 rumah sebulan? Memang mahsyuukk! Sebab itulah ramai ejen hartanah mampu berkereta mewah.

2. Masa yang fleksibel

Ramai orang yang kerja atau buat bisnes sering mengadu sebab tak dapat luangkan masa bersama dengan family.

Ha!, tapi dengan menjadi ejen hartanah, masa kita menjadi sangat fleksibel. Kita boleh kawal dan tentukan sendiri masa kerja kita.

Kita boleh set sendiri pukul berapa nak jumpa client, pukul berapa kita nak buat iklan. Kitalah boss, kitalah pekerjanya.

3. Risiko rendah

Untuk jadi ejen hartanah ni, memang kita perlu keluarkan sedikit kos permulaan untuk mendapatkan lesen.

Lebih kurang macam ambil lesen kereta la.. sekali bayar seumur hidup untuk duduki peperiksaan. Tapi kosnya tidaklah terlalu mahal.. kurang dari seribu ringgit.

Modal lain pula adalah sewaktu kita nak buat marketing dan juga kos minyak & tol untuk lihat rumah dan jumpa client. Itupun kita sendiri boleh mengawalnya.

Kos yang lain? Memang tiada.

Lagipun jadi ejen hartanah ni tak terjejas dengan kegawatan ekonomi.

Ekonomi ok atau teruk sekalipun, tetap ada orang yang akan membeli atau menyewa rumah.

Siapa yang mereka cari kalau nak sewa dan beli rumah? Ya, ejen hartanah seperti andalah!

4. Sebarkan manfaat

Yang ni pun sangat best, sebabnya sebagai ejen atau perunding hartanah, kita membantu orang lain mendapatkan rumah impian mereka.

Nama pun perunding, kan? Jadi kita berikan rundingan serta memberikan khidmat nasihat buat mereka.

Apa Yang Anda Akan Belajar Dalam Ebook Panduan Cara Jadi Ejen Hartanah?

✔️ Asas dan persedian menjadi ejen hartanah.

✔️ 6 kaedah untuk dapatkan senarai hartanah yang berkualiti dengan pantas!

✔️ Faktor-faktor yang perlu ada pada sesuatu hartanah untuk senang dijual pada harga yang tinggi!

✔️ 7 teknik marketing yang boleh dilakukan untuk mendapatkan pembeli!

✔️ Bagaimana untuk lakukan proses closing dengan cermat agar anda tidak terlepas komisyen.

✔️  Khidmat selepas jualan.

Ebook Panduan Cara Jadi Ejen Hartanah Ini Tidak Sesuai Untuk Semua Orang…

Sejujurnya, bukan semua orang sesuai mendapatkan panduan ini, lebih-lebih lagi jika anda :-

❌ Sudah selesa dengan kerja/bisnes anda dan tidak perlukan apa-apa income tambahan

❌ Tidak suka bergaul dan berjumpa orang

❌ Jenis orang yang lembik dan malas berusaha

❌ Tidak suka untung yang besar dengan hanya satu jualan

Nanti Dulu! Ada 3 Bonus ISTIMEWA untuk Anda!

Jika anda benar-benar ingin mengubah hidap anda dan menjana pendapatan yang lebih besar sebagai seorang ejen hartanah!

Saya akan berikan anda 3 BONUS tambahan jika anda mendapatkan ebook panduan ini hari ini!

✅  Bonus #1 : Template Tapisan Pembeli/Penyewa (Bernilai RM29)

✅  Bonus #2 : Template Borang Serahan Kunci (Bernilai RM69)

✅  Bonus #3 : Template Perjanjian Sewa (Bernilai RM199)

Bagaimana Cara Untuk Dapatkan Ebook Panduan Cara Jadi Ejen Hartanah Ini?

Ilmu dan info di dalam ebook ini ditulis berdasarkan pengalaman saya berkecimpung dalam bidang hartanah sejak 2011.

Anda tidak perlu buang masa yang panjang bertahun-tahun, dapatkan ebook ini dan singkatkan tempoh pembelajaran anda kepada beberapa jam sahaja!.

Ilmu didalam panduan ini juga sebenarnya agak “rare” dan tidak ramai ejen yang suka ia didedahkan. Jadi, lebih baik anda dapatkan ia segera sebelum jualan panduan ini dihentikan!

Ilmu di dalam panduan ini juga bukan sahaja sesuai untuk bakal ejen hartanah, malah ia juga sesuai untuk membantu anda menjual atau menyewakan sendiri rumah anda secara lebih profesional dan pantas.

Sekiranya anda berminat untuk mendapatkan maklumat lanjut tentang ebook panduan cara jadi ejen hartanah ini, sila klik button di bawah sekarang.

 

PRIVACY POLICY : We use Google AdWords Remarketing to advertise this website across the Internet. AdWords remarketing will display relevant ads tailored to you based on what parts of this website you have viewed by placing a cookie on your machine. THIS COOKIE DOES NOT IN ANYWAY IDENTIFY YOU OR GIVE ACCESS TO YOUR COMPUTER The cookie is used to say “This person visited this page, so show them ads relating to that page.” Google AdWords Remarketing allows us to tailor our marketing to better suit your needs and only display ads that are relevant to you. If you do not wish to participate in our Google AdWords Remarketing, you can opt out by visiting Google’s Ads Preferences Manager.

*DISCLAIMER : Individual Results may vary, and testimonials are not claimed to represent typical results. All testimonials are from real men and/or women, and may not reflect the typical purchaser’s experience, and are not intended to represent or guarantee that everyone will achieve the same or similar results. Each individual has unique experiences, exercise habits, eating habits, and applies the information in a different way. Thus, the experiences that we share from other people may not reflect the typical users’ experience. However, these results are meant as a showcase of what the best, most motivated users have achieved. .

LEGAL DISCLAIMER : These products are not intended to diagnose, prevent, treat, or cure any disease.

This site is not a part of the Facebook website or Facebook Inc. Additionally, this site is NOT endorsed by Facebook in any way. FACEBOOK is a trademark of FACEBOOK, Inc.

error: Content is protected !!