Select Page

Fboom Software bantu jimatkan kos marketing anda di Facebook. Fboom Software jimatkan masa dan mudah digunakan serta sangat membantu tingkatkan jualan anda.

Dengan Fboom Software anda dapat iklan kepada bakal pelanggan anda dengan 1 klik sahaja tanpa memerlukan pengetahuan teknikal.

Fungsi Utama Software Fboom.

1. Auto Share Post Ke Group.
Post ke group FB dengan mudah. Sedut senarai grup dan pilih grup mana anda nak hantar iklan. Sekali klik je setel!

Anda jugak boleh SCRAP GRUP LIST. Masukkan keyword grup apa anda nak terus fboom car grup tersebut. Senangnya hidup.

 

2. Auto Post Content Groups
Buat apa bayar kalau boleh share FREE je 🙂 Dengan fungsi ni organic reach anda akan meletops dan viral di fesbuk. Set dan tekan je automasikan sharing post anda. Selamat dan efektif!

 

3. Auto Add Friends
Tambah rakan fb yang targeted barulah senang nak jual pada orang yang sama interest dengan produk yang anda nak jual.

 

4. Auto Join Group
Masukkan keyword grup apa anda nak join. Walla! terus je keluar grup yang anda nak. Tekan start terus FBOOM joinkan anda masuk dalam grup tu. Senangnya hidup 🙂

 

5. Auto Inbox Friends
Engagement dengan rakan FB jadi lebih mudah. Extract je list rakan fb dan dah boleh mesej dorang dengan mudah tanpa perlu PM dorang satu persatu.

 

6. Auto Comments
Komen di setiap posting anda supaya closing dapat dibuat dengan mudah.

 

7. Auto List Marketplace
Buat listing dan terus upload. Sekali klik je anda dah ada produk di Marketplace fesbuk. Tambah lagi channel jualan anda. Tak perlu dah listing cara manual yang memenatkan.

 

8. Auto Bump Post By ID.
Dengan fungsi ni anda boleh auto komen post anda supaya post anda selalu dilihat oleh semua orang dan sentiasa di atas newsfeed.

 

9. ANTIBANNED
Pemasaran Fesbuk Anda Selamat Tanpa Perlu Token!

PERHATIAN : Software ini khas untuk Windows PC/Laptop sahaja.

Kelebihan Fboom Software

1. Unlimited Accounts
Anda boleh connect seberapa banyak akaun FB anda dengan software ini. Kemudian anda boleh buka kesemua akaun FB tersebut dan lakukan auto post sekaligus.

 

2. No Token Required
Anda tidak perlu token atau API access untuk gunakan software ini. Tiada lagi masalah seperti “error validating access token”.

 

3. Multiple Posting
Boleh hantar mesej Text sahaja atau Text+Image atau Text+Video. Juga mempunyai fungsi history logs bagi memudahkan anda memantau log aktiviti anda di Facebook.

 

4. Anti-Banned Features
Boleh hantar mesej/posting dengan ayat yang berbeza (spintax), mentioned name, add timestamp, random delay time, pause during sending dll. Ini dapat kurangkan risiko iklan anda di banned.

 

5. Free Updates
Anda hanya bayar sekali sahaja tetapi anda dapat Free Updates selagi software ini terus boleh digunakan. Software ini akan sentiasa ditambah fungsi yang lebih baik dari semasa ke semasa.

 

6. Support
Kami sediakan group support untuk tujuan membantu anda sekiranya menghadapi masalah sepanjang menggunakan software ini. Sebarang update dibincangkan dalam group.

Fboom Software Review

Fboom software review daripada pengguna Fboom yang sangat berpuas hati kerana dapat meningkatkan jualan produk mereka dengan mudah dan cepat. Diharap review Fboom ini dapat meningkatkan keyakinan anda untuk mencuba software Fboom ini.

review fboom 1-min

“mmg tlajak sng! Sy ada byk join dropship…klu buat manual iklan kat satu2 group mmg mboringkn sy! Last2 sy feed up. TAPI ble guna FBOOM nie memudahkn kje sy utk buat iklan kat semua group yg sy join.

Pagi2 sy set semua iklan n group then klik start…lpstu sy biarkn dia run sdiri!!! Mmg best👍 – Fboom👍 – Fboom👍 – Fboom👍 – Fboom👍 – Fboom👍 – Fboom👍 – Fboom👍 – Fboom👍 – Fboom”

IEYDA DAUD

review fboom 2-min

“Separuh dan hampir 80% masa saya dapat dijimatkan menggunakan FBOOM ini. Saya sangat recommend FBOOM pada usahawan online, marketer, saler Untuk menggunakan FBOOM. Sangat berpuas hati.

Pelaburan yang menjimatkan. Hanya sedikit pelaburan dapat menjimatkan Masa. Masa itu emas. Biar FBOOM bantu untuk posting dan anda hanya perlu rancang strategi dan fikir benda lebih penting. . . 5/5 bintang untuk FBOOM.”

MOHAMMAD HAFIZ

review fboom 3-min

“Fboom ni mmg power la..Semalam saya run fboom ke 250 group success tanpa gangguan start dari pagi smpi mlm run post ke grup..sy setting 100 – 250 ..

run smooth tanpa kena blok oleh fb…para peniaga diluar sana elok pakai fboom ni..berbaloi².tq.”

ZULHISYAM BRO

review fboom 5-min

“Saya dah lama cari sistem macamni sebab saya buat online business disamping menjaga anak-anak yg masih kecil.

Dimusim Pkp yang pengajarannya versi online, saya boleh runkan iklan dulu kemudian anak-anak bergilir mengikuti kelas mereka secara live bersama cikgu-cikgu mereka.

Yang best lagi, sejak anak ramai ni, kemampuan saya buat manual hanya sampai 30-50 group je, tapi dengan FBOOM, saya dapat run iklan sehingga ke 200 group, tanpa sebarang sekatan dari FB!

Terima kasih FBOOM atas setiap ilmu tak lokek yang diberi dan after sales service yang mantop!.”

AQILAH HAMZAH

review fboom 6-min

“Sy run pukul 6am, lepas tu drive kerja, sambil pantau dr teamviewer mobile.

Tengahari semak sikit2, kemudian ubah ayat dan blast semula dengan kontent yg baru, semua sy control dr handpone guna teamviewer sbb robot fboom dusuk rumah tokei dia kene kerja luar, tp dia punya rajin 24 jam kerja masa tokei dia tido.

Fboom memudahkan hidup tuan2 puan2….sbb x payah bagi makan dia setia buat kerja.”

HAIRUL HAPIZI SAMAON

fboom software review 1

fboom software review 2

fboom software review 3

fboom software review 4

fboom software review 5

fboom software review 6

fboom software review 7

fboom software review 8

 

fboom software

FBOOM Software Ini Sangat Sesuai Untuk Mereka Yang Sibuk Tetapi Dalam Masa Yang Sama Ingin Automasi Bisnes Mereka Di Facebook”

Jimat masa untuk posting dan anda boleh fokus kepada perkara yang lebih penting. Biarkan robot lakukan tugas anda secara automatik.

 

Dapatkan sekarang sebelum harga dinaikkan lagi !

Jangan lupa, software ini sentiasa diupdate dan ditambah fungsi yang lebih baik. Jangan tunggu offer onetime dah habis baru nak order ye! 😀

Soal Jawab Mengenai Software (FAQ)

Apa fungsi utama software?

FBOOM adalah software berbasis Windows OS dengan fungsi utamanya adalah untuk Auto Add Friend, Auto Inbox Friend, Auto Join Group dan Autopost Group.

Kalau anda seorang peniaga online dan ingin jimatkan kos marketing, maka software ini sesuai untuk anda.

 

Boleh saya guna FBOOM ini di smartphone?

Software ini perlu diinstall dalam komputer Windows sahaja. Jika anda ingin akses melalui smartphone, Anda boleh langgan RDP Server dan install software FBOOM di server tersebut.

 

Kalau tutup laptop autopost jalan tak?

Tak jalan. Anda kena sentiasa on laptop, barulah software ni berfungsi. Kalau nak sentiasa run 24 jam tanpa henti, boleh install software ini dalam RDP

 

Boleh ke saya autopost ke FB Group yang bukan milik saya (bukan admin)?

Boleh, asalkan anda join dulu group tesebut. Anda tak boleh post ke group yang anda tak join.

 

Ada risiko kena banned tak?

Risiko banned ada tapi kurang jika anda tak melanggar polisi FB. Biasanya yang kena banned adalah post iklan, bukan akaun FB.

Itupun sebab FB mark post anda spam atau iklan melanggar polisi FB atau anda post terlalu banyak dalam satu masa. Software ini tidak menggunakan token dan ia berfungsi seperti anda lakukan secara manual.

Gunakan software ini dengan beretika supaya akaun FB anda tidak dibanned. Kami tunjukkan caranya supaya tak di banned.

 

Apa minimum spec untuk install software ni?

Anda perlu install di komputer OS Win7 SP1 dan ke atas. Digalakkan untuk install di Windows 8. Pastikan anda mempunyai akaun FB dan internet connection yang stabil.

 

Ada panduan dan group support tak?

Ada. Kami tak pernah tinggalkan pengguna terkapai-kapai keseorangan selepas beli Fboom Software dari kami. Group support & video tutorial disediakan.

error: Content is protected !!