bisnes homestay 1

Perhatian kepada semua pemilik dan bakal pemilik bisnes homestay!

 

Mari Saya Tunjukkan Kepada Anda, Bagaimana Saya Menguruskan Bisnes Homestay Hingga Menjadi Rebutan Ramai Pelawat Untuk Menempah…Bukan Sehari atau Dua hari.. Tetapi Berhari-hari!

 

Ini Sedikit Bukti Homestay Saya Menerima Tempahan Berhari-hari!

 

bisnes homestay 2

 

Berita Baiknya! Anda Juga Boleh TIRU Cara Saya Ini Dan Rasai Sendiri Nikmat TEMPAHAN MASUK BERTUBI-TUBI ke Homestay Anda!

 

Assalamualaikum dan salam sejahtera kepada rakan-rakan pengusaha homestay dan BAKAL pengusaha homestay yang dihormati.

Adakah anda merancang untuk mengubah rumah kosong anda menjadi sebuah homestay ?

Atau adakah anda sudah memiliki homestay tetapi menghadapi masalah seperti tempahan yang kurang atau kerosakan dan kehilangan barang yang berlaku terlalu kerap?

Atau mungkin anda sudah menerima tempahan dan tetamu di homestay anda, tetapi menghadapi cabaran seperti runner yang kehilangan kunci atau pelanggan yang merumitkan?

Jangan bimbang!

Saya ingin berkongsi pengalaman saya dalam menguruskan homestay dan membantu anda mengatasi masalah yang dihadapi.

InsyaAllah, tips dan panduan cara buat homestay yang saya kongsikan akan membantu anda menguruskan homestay anda dengan lebih berkesan dan lancar!

 

 

Siapa Saya?

 

Baiklah, sebelum saya teruskan, izinkan saya memperkenalkan diri terlebih dahulu.

Saya adalah Faridil Atras, pemilik rangkaian homestay Fardain Place yang telah saya mulakan sejak tahun 2014.

Alhamdulillah, dalam masa empat tahun saya menguruskan bisnes homestay, saya berjaya memperluaskan rangkaian homestay saya dari satu homestay pada awalnya menjadi lapan homestay di seluruh Malaysia.

Selain itu, saya juga bangga kerana pelanggan yang menginap di homestay saya tidak hanya terdiri daripada rakyat Malaysia, tetapi juga dari negara seperti Perancis, Korea, Mesir, Jepun, China, Amerika Syarikat dan pelbagai lagi dari seluruh dunia.

Izinkan saya berkongsi beberapa gambar homestay saya dan juga gambar saya bersama pelanggan-pelanggan yang pernah menginap di homestay saya.

bisnes homestay 3

 

Alhamdulillah, selama empat tahun ini, homestay saya telah menerima beberapa anugerah dan pengiktirafan yang membanggakan.

Antara pengiktirafan tersebut adalah Anugerah Superhost oleh pihak AirBnB pada tahun 2015 dan Anugerah Guest Review dari pihak Booking.com pada tahun 2017.

bisnes homestay 4

 

Cabaran Urus Bina Homestay

 

Menguruskan homestay memang mempunyai pelbagai cabaran.

Salah satu cabaran yang paling mencabar adalah untuk menarik pelanggan dan memastikan homestay kita sentiasa dipenuhi dengan tempahan.

Setidak-tidaknya, untuk menjana pulangan yang berbaloi, kita perlu mendapat tempahan selama tujuh hari dalam sebulan.

Namun, Alhamdulillah di Fardain Place, purata tempahan homestay saya ialah sekitar 25-30 hari setiap bulan.

Ini dapat dilihat melalui beberapa bukti screen shot tempahan yang saya terima dari laman web AirBnB untuk homestay saya. Boleh dikatakan, hampir setiap bulan, tempahan homestay saya hampir penuh.

bisnes homestay 5

bisnes homestay 6

bisnes homestay 7

Tapi terpulang pada situasi juga, misalnya pada akhir tahun semasa musim cuti sekolah, homestay saya selalu penuh 30 hari sebulan dengan pelanggan yang booking.

Namun, pada musim-musim biasa, purata tempahan yang saya terima ialah sekitar 25 hari sebulan.

Saya juga telah berhadapan dengan pelbagai jenis pengalaman dan personaliti pelanggan semasa menguruskan homestay ini.

Homestay saya bukan sahaja menjadi pilihan untuk rakyat Malaysia, tetapi juga untuk pelancong dari luar negara.

Walaupun begitu, saya bersyukur bahawa dengan menggunakan dokumen dan sistem pengurusan yang betul, semua masalah yang timbul dapat diurus dengan lancar dan efektif.

 

 

Macam Mana Saya Urus Bisnes Homestay?

 

Sejak kisah saya dipaparkan di suratkhabar, memang banyak pertanyaan yang saya terima dari rakan-rakan dan pengusaha homestay yang lain tentang cara buat homestay!

bisnes homestay 8

 

❌  Macam mana boleh dapat pelanggan bertubi-tubi?

❌  Macam mana nak buat iklan?

❌  Sesuai ke rumah saya untuk buat homestay?

❌  Macam mana nak hias homestay agar nampak cantik dan ekslusif?

❌  Perlu ke sediakan tuala dan sabun di homestay?

❌  Macam mana nak elak pelanggan curi atau rosakkan barang?

 

Pada mulanya, saya cuba juga layan dan jawab satu-persatu persoalan tersebut di facebook dan whatsapp.

Namun begitu, semakin hari, semakin banyak soalan yang ditanya dan semakin ramai yang bertanya soalan yang sama berulang-ulang kali…

Maka dari situ, tercetuslah idea saya untuk kumpulkan semua persoalan itu dan saya jawab semua persoalan tersebut di dalam bentuk ebook panduan cara buat homestay secara langkah demi langkah

Maka, dengan itu, terhasillah ebook pertama tulisan saya yang berjudul….

 

 

Jutawan Homestay – Panduan Urus Homestay Gaya Jutawan!

bisnes homestay 9

Makluman : Ini adalah merupakan sebuah eBOOK(electronic book) ianya adalah di dalam bentuk softcopy dan di dalam format PDF. Apabila anda membeli eBOOK ini, ia akan dihantar ke email anda dan anda perlu download ia ke komputer atau smartphone anda. TIADA buku fizikal yang akan dihantar atau di POS ke alamat rumah anda. .

 

Di dalam ebook cara buat homestay ini, saya berkongsikan pengalaman saya menguruskan homestay.

Dari mula memilih lokasi homestay, pilih jenis homestay, dapatkan homestay, hias homestay, menetapkan harga, membuat iklan hinggalah kepada perkara-perkara yang perlu dilakukan selepas pelanggan check-out dari homestay.

Ianya sangat lengkap dan saya pasti , ia akan dapat membantu para pemillik homestay menguruskan bisnes homestay mereka dengan lebih teratur dan berjaya!

 

 

Apakah Isi Kandungan Ebook Cara Buat Homestay Ini?

 

Di dalam ebook ini, saya pecahkan kepada 6 bahagian. Iaitu…

1. Bahagian Pemilihan & Pemilikan Homestay
2. Bahagian Mempersiapkan Homestay
3. Bahagian Pemasaran Homestay
4. Bahagian Pelanggan Check-in
5. Bahagian Pelanggan Check-out
6. Bahagian Mengembangkan Bisnes Homestay

Setiap bahagian pula terbahagi kepada beberapa bab. Secara keseluruhan, ebook ini mengandungi 27 Bab kesemuanya dengan jumlah mukasurat sebanyak 115 mukasurat. Ianya sangat padat dan lengkap.

Antara perkara yang disentuh di dalam ebook cara buat homestay ini ialah seperti :-

 

Bahagian 1 : Pemilihan & Pemilikan Homestay

✔️  Tips pemilihan jenis homestay! Tahukah anda, sebenarnya ada 6 jenis hartanah yang boleh anda buat menjadi homestay! Saya kongsikan setiap kelebihan dan kekurangan bagi setiap jenis hartanah tersebut!

✔️  Tips pemilihan lokasi! Ada 11 faktor yang akan menjadikan lokasi homestay anda HOT! Ketahui faktor-faktor ini!

✔️  Teknik mengenalpasti permintaan pelanggan terhadap homestay pada satu-satu kawasan. Ini adalah sangat penting sebelum anda mengambil langkah besar membeli apa-apa hartanah untuk dibuat homestay!

✔️  Bagaimana menjalankan bisnes homestay tanpa perlu anda keluar modal yang besar membeli hartanah! Ada 2 cara, saya kongsikan dalam ebook ini!

✔️  Berapa kos permulaan dan kos operasi untuk menjalankan bisnes homestay? Saya ada senaraikan semua kos-kos yang terlibat beserta anggarannya!

✔️  Saya sharekan juga formula pengiraan titik pulang modal (Return On Investment) untuk mengetahui, berapa lamakah tempoh yang perlu diambil untuk anda mula menjana keuntungan selepas anda mengeluarkan modal menjalankan bisnes homestay ini!

 

Bahagian 2 : Penyediaan Homestay

✔️  Bagaimana pula menghias homestay agar nampak ekslusif? Ada 4 tema yang boleh anda gunakan untuk menghias homestay anda!

✔️  Saya kongsikan 6 langkah mudah untuk mempersiapkan homestay anda mengikut bajet yang ditetapkan.

✔️  Apakah barang asas yang perlu ada dan barang sampingan yang mesti ada untuk menaikkan nilai sewaan homestay anda? Semuanya sudah saya senaraikan di dalam bahagian ini!

✔️  Lepas dah tahu barang yang perlu dibeli.. di mana pula nak beli barang-barang tersebut dengan harga yang berpatutan?

✔️  Macam mana nak kira dan letak harga sewaan homestay? Ada 4 langkah yang perlu anda lakukan untuk menentapkan harga yang berpatutan pada homestay anda! Malah saya berikan juga FORMULA kiraan harga yang tepat!

✔️  Lepas homestay dah siap! Kena ambil gambar pula! Tapi.. itupun ada teknik dan rahsianya! Saya kongsikan 5 tips mendapatkan gambar yang memukau untuk homestay anda

✔️ Apa pula dokumen-dokumen yang perlu disediakan untuk menjalankan bisnes homestay? Ada 7 dokumen wajib yang perlu anda sediakan! Saya bukan sekadar huraikan penggunaan setiap dokumen! Malah saya berikan sekali template untuk dokumen tersebut!

 

Bahagian 3 : Pemasaran Homestay

✔️  Bab pemasaran pula! Macam mana nak buat? Dalam ebook ini.. saya tunjukkan 9 cara yang boleh anda lakukan untuk mempromosi homestay anda!

✔️  Saya kongsikan 30 website yang boleh anda gunakan untuk promosikan homestay anda!

✔️  Dari 30 website diatas, saya huraikan secara detail, 3 website yang paling utama. Apakah kelebihan dan kekurangan bagi setiap website tersebut!

✔️  Dalam bahagian in juga, saya tunjukkan secara step-by-step (secara bergambar) bagaimana untuk menyenaraikan homestay anda di tiga website paling utama ini!

✔️  Lebih menarik, saya sharekan link pendaftaran di website Booking.com yang boleh menjimatkan anda dari dikenakan bayaran komisyen untuk 5 tempahan pertama yang anda terima menerusi website tersebut.

✔️  Antara perkara paling utama dalam bab pemasaran ialah mempunyai database prospek & pelanggan! Saya tunjukkan kepada anda, bagaimana anda boleh membina senarai database anda dengan mudah! Dengan database ini, ianya membolehkan anda mendapatkan tempahan berulang-ulangkali dari pelanggan yang sama!

✔️  Ada satu bab khas! Saya share teknik menjual homestay anda menggunakan WhatsApp.. siap dengan template ayat-ayat sekali saya beri! Anda cuma tinggal copy & paste sahaja!

 

Bahagian 4 : Menyambut Tetamu Check-in

✔️  Lepas dah promote dan dapat tempahan… masa untuk sambut tetamu check-in pula. Jadi, saya tunjukkan macam mana cara nak sambut dan serah kunci yang efektif kepada tetamu homestay anda!

✔️  Saya sharekan juga teknik penyerahan kunci tanpa perlu anda bertemu dengan tetamu anda. Kaedah ini dipanggal “Self Check-in!”.

✔️  Pelanggan ni memang ada bermacam-macam ragam… ada yang nak check-in awal tapi check-out lewat.. ada yang dah tempah tapi cancel last minit.. ada yang kata nak datang berdua.. sekali sampai di homestay dekat 10 orang..! Macam mana nak tangani karenah-karenah pelanggan seperti ini? Ada saya kongsikan di dalam satu bab khas tentang karenah pelanggan.

✔️  Bab deposit keselamatan.. perlukah minta? berapa nak minta? bagaimana nak minta? dan bila ia perlu dipulangkan kepada pelanggan? Ada saya ceritakan dalam satu bab khusus mengenai perkara ini.

✔️  Review yang positif untuk homestay anda adalah sangat penting! Jadi, saya kongsikan juga tips dan cara berinteraksi dengan tetamu homestay anda agar mereka sentiasa berasa gembira sepanjang menginap di homestay anda! Bila mereka gembira, sudah pastinya mereka akan tinggalkan review yang sangat positif!

✔️  Bagaimana pula jika ada pelanggan yang ingin menempah untuk tempoh yang panjang? 1-2 bulan? Berapa pula nak caj? Adakah ikut kiraan hari? Saya kongsikan cara berurusan dengan pelanggan yang mahu sewa homestay anda dalam tempoh yang lama!

 

Bahagian 5 : Selepas Pelanggan Check-out!

✔️  Selepas pelanggan dah check-out, rumah homestay perlu diselenggara dan dicuci. Apa yang perlu dicuci? Apa yang perlu diselenggara? Berapa kos dan kekerapannya? Saya turut kongsikan di dalam ebook ini.

✔️  Kerosakan kecil usah dipandang ringan. Saya pernah diberikan mendapat review yang negatif dari pelanggan hanya disebabkan oleh laci kabinet sukar untuk dibuka! Jadi, amat penting untuk kita membuat pembaikan dan penyelengaraan segera!

✔️  Di bahagian akhir ebook ini, saya kongsikan carta alir lengkap proses pengurusan homestay serta penggunaan borang & dokumen dari mula mendapat tempahan hinggalah sampai pelanggan checkout! Anda hanya perlu ikut sahaja gerak kerja carta aliran ini untuk mengurus homestay anda dengan sistematik dan lancar!

 

Bahagian 6 : Mengembangkan Bisnes Homestay

✔️  Dibahagian terakhir ini saya berkongsikan tips dan strategi bagaimana untuk menambah cawangan dan mengembangkan bisnes homestay!

✔️  Ada 2 strategi mengembangkan bisnes homestay! Saya kongsikan ia dalam bab terakhir ebook ini!

 

Banyak betul info-info serta ilmu pengurusan homestay yang saya tuliskan di dalam ebook ini! Saya pasti, ianya akan dapat membantu anda mendapat gambaran yang lebih jelas tentang bagaimana memulakan dan menguruskan homestay dengan lebih berjaya dan lancar!

 

 

Ops! Tapi… Ebook Bisnes Homestay Ini Bukan Sesuai Untuk Semua Orang!

 

Maaf! Saya terpaksa berterus-terang disini!

Ebook panduan cara buat homestay ini bukanlah sesuai untuk semua orang… Ada sesetengah orang sememangnya tidak sesuai untuk mendapatkan ebook ini.

Antara orang yang tidak sesuai untuk mendapatkan ebook ini ialah..

1. Orang Yang Sudah “OTAI” dan Sudah Mempunyai Banyak Homestay
Jika anda sudah lama menjalankan bisnes homestay, sudah mempunyai sistem pengurusan yang baik serta sudah mampu menjana keuntungan berpuluh-puluh ribu ringgit setiap bulan dari homestay anda. Maka, ebook ini mungkin kurang sesuai untuk anda.

2. Orang Yang Sudah Tahu Semua Perkara!
Ya! Ebook ini juga tidak sesuai untuk orang yang merasakan diri mereka sudah tahu semua perkara. Orang yang sudah tahu semua perkara sudah pastinya tidak perlu belajar apa-apa lagi. Jika diajar pun, mereka tidak akan belajar.. sebab mereka sudah tahu semuanya. Jadi, usah membazirkan wang anda membeli ebook ini.

3. Orang Yang Tidak Suka Belajar Dari Pengalaman Orang Lain
Tidak dinafikan, ada sesetengah orang, tidak suka belajar dari pengalaman orang lain. Mereka lebih gembira belajar dari pengalaman sendiri sahaja, cuba sendiri, gagal sendiri, buang masa sendiri, buang duit sendiri… dan barulah mereka akan belajar. Barulah puas dan ada “feel” kata mereka.

Jika anda tergolong di golongan orang seperti ini. Anda juga tidak perlu dapatkan ebook ini, anda boleh cuba sendiri segala-galanya. Saya doakan anda tabah menghadapi segala onak dan duri!

Bagaimana jika anda tidak tergolong dalam 3 golongan diatas?

 

 

Tahniah! Jika Anda Bukan Dari Golongan Diatas Dan Layak Untuk Memiliki Ebook Ini!

 

Baiklah!

Bagi anda yang bersedia untuk belajar dengan cepat tentang cara menjalankan dan menguruskan homestay menerusi pengalaman saya.

Saya tawarkan kepada anda ebook ini dengan harga…. RM270 sahaja!

Pelaburan yang anda buat untuk mendapatkan ilmu mengurus homestay ini adalah tersangat – sangat murah jika hendak dibandingkan dengan ilmu serta manfaat yang akan anda perolehi setelah memiliki ebook ini!

Anda hanya perlu mendapatkan seorang pelanggan bermalam selama 1-2 malam sahaja di homestay anda untuk menampung kos pelaburan anda mendapatkan ilmu di dalam ebook ini!

Saya pasti, dengan mengaplikasikan ilmu yang terdapat di dalam ebook ini, bukan sekadar 1 atau 2 orang yang akan menempah homestay anda, tetapi, insyallah, berpuluh-puluh dan beratus-ratus orang akan berebut-rebut ingin menempah dan menetap di homestay anda!

Tapi… untuk anda yang bertindak segera dan mendapatkan ebook ini hari ini juga, saya akan berikan harga istimewa , iaitu pada harga hanya RM150 sahaja!

Betul ke? Ya, Jangan terkejut! Hanya RM150 sahaja!

Baik anda dapatkan ia sekarang sebelum saya bertukar fikiran dan menaikkan harga ebook ini!
Klik butang “Dapatkan Sekarang!” di bawah …

bisnes homestay 10

Makluman : Ini adalah merupakan sebuah eBOOK(electronic book) ianya adalah di dalam bentuk softcopy dan di dalam format PDF. Apabila anda membeli eBOOK ini, ia akan dihantar ke email anda dan anda perlu download ia ke komputer atau smartphone anda. TIADA buku fizikal yang akan dihantar atau di POS ke alamat rumah anda. .

 

 

Nanti Dulu! Ada Bonus PERCUMA untuk Anda!

 

Bagi anda yang bersedia untuk mendapatkan ebook Jutawan Homestay ini hari ini juga! Tidak lengkap rasanya jika saya tidak memberikan anda hadiah bonus!

Jadi, sebagai tanda penghargaan diatas kesudian anda untuk mendapatkan ebook ini sekarang!

Saya akan berikan anda 4 buah bonus tambahan secara PERCUMA kepada anda untuk memantapkan lagi ilmu anda di dalam menjalankan dan menguruskan bisnes homestay ini

 

Bonus #1 : Template Dokumen Pengurusan Homestay (Bernilai RM70)

Dengan template ini, anda sudah tidak perlu susah-susah dan tercari-cari, macam mana nak buat resit, borong order, borang maklumbalas dan sebagainya!

Saya berikan anda semua dokumen pengurusan homestay ini kepada anda dalam bentuk MS Word.

Anda hanya perlu tukar logo, nama dan alamat homestay anda sahaja!

Antara dokumen yang terdapat dalam Bonus #1 ini ialah

  • Template borang tempahan
  • Template borang maklumbalas
  • Template checklist
  • Template Invoice
  • Template Resit
  • Template Penjanjian Penyewaan
  • Template Borang Perjanjian Deposit

bisnes homestay 11

 

Bonus #2 : 5 Teknik Extra Income (Bernilai RM50)

Ya! Selain menjana pendapatan dan keuntungan dari menyewakan homestay anda kepada pelawat, sebenarnya, ada banyak lagi cara yang boleh anda lakukan untuk menaikkan lagi pendapatan anda.

Di dalam ebook bonus kedua ini, saya dedahkan 5 teknik yang boleh anda lakukan untuk menambah pendapatan bisnes homestay anda!

Ianya mudah dan pelanggan homestay anda memang bersedia dan gembira untuk membayar anda lebih banyak jika anda mengaplikasi 5 teknik ini pada homestay anda!

bisnes homestay 12

 

Bonus #3 : 10 Rahsia Pelaris Homestay (Bernilai RM100)

Ini adalah bonus yang paling power dan terbaik. Di dalam ebook bonus ini, saya dedahkan 10 perkara yang menjadikan homestay saya berebut-rebut orang nak tempah dan duduk.

Tidak-tidak! Saya tidak gunakan khidmat pawang, bomoh, tangkal, makhluk halus atau perkara-perkara yang syirik untuk melariskan homestay saya.

Rahsia pelaris yang saya dedahkan di dalam ebook ini adalah sah dari segi undang-undang negara dan juga undang-undang syarak agama islam.

Anda pasti akan teruja mengetahui isi kandungan ebook ini!

Dengan ketiga-tiga bonus hebat ini, saya pasti anda akan dapat melonjakkan jumlah tempahan dan pelawat yang mahu menginap di homestay anda kelak!

Tiada lagi bunyi krik-krik setiap hari di homestay anda!

bisnes homestay 13

 

Bonus #4 : Facebook Group Support! (Tidak Ternilai)

Ya! Jika anda mendapatkan ebook Jutawan Homestay ini hari ini, saya juga akan menjemput anda untuk menyertai Facebook Group khas yang dibina khusus untuk pemilik-pemilk ebook Jutawan Homestay ini!

Di dalam group tersebut, anda boleh berinteraksi dengan rakan-rakan pengusaha homestay yang lain, serta bertanyakan soalan, dapatkan tips, serta info-info terbaru berkaitan bisnes Homestay!

Kita akan membentuk satu komuniti pengusaha-pengusaha homestay bergaya “jutawan” menerusi group ini!

bisnes homestay 14

 

 

 

Usah Berlengah! Dapatkan Sekarang!

 

Baiklah, usah berlengah lagi… dapatkan panduan ini sekarang.

Pelaburan anda sebanyak RM150 hari ini mungkin menjadi titik tolak kepada perubahan hidup anda selepas ini. Ianya mungkin menjadi batu loncatan kepada bisnes homestay yang telah anda lakukan selama ini.

 

bisnes homestay 15

 

Makluman : Ini adalah merupakan sebuah eBOOK(electronic book) ianya adalah di dalam bentuk softcopy dan di dalam format PDF. Apabila anda membeli eBOOK ini, ia akan dihantar ke email anda dan anda perlu download ia ke komputer atau smartphone anda. TIADA buku fizikal yang akan dihantar atau di POS ke alamat rumah anda. .

 

 

Lihat Apa Kata Mereka Yang Telah Membaca Ebook Bisnes Homestay Ini?

bisnes homestay 17

 

  

 

 

Masih Ragu Dan Kurang Yakin?

 

Mari saya berikan lagi satu tawaran berat sebelah kepada anda. Niat saya ingin membantu. Saya faham situasi anda.

Anda khuatir pelaburan anda mungkin akan menjadi sia-sia?
Anda rasa RM150 yang akan anda keluarkan nanti macam tak berbaloi?

Jangan risau.! Buang segala keraguan anda itu.

Kerana saya ada jaminan pulangan wang 100%.

 

Insuran Ilmu & Jaminan Pulangan Wang 100%!

Dengan setiap pembelian ebook “Jutawan Homestay” ini, anda akan disertakan sekali dengan jaminan kepuasan 100% atau wang anda dikembalikan.

Jika setelah anda dapatkan ebook ini dan mendapati segala isi kandungannya langsung tidak mendatangkan faedah dan manfaat kepada anda, saya akan pulangkan wang RM150 anda.

Ya, saya akan pulangkan wang anda TANPA BANYAK SOAL! Setelah anda habis baca ebook ini, jika anda tidak berpuas hati, email kan sahaja kepada saya di admin@klikjer.com tentang rasa ketidakpuas-hatian anda itu.

Saya akan pulangkan wang anda.

Kalau anda perasan? Sebenarnya kan… Jika anda lihat betul-betul tawaran ini, anda memang langsung takkan rugi apa-apa untuk dapatkan ebook ini.

Segala risiko pembelian anda, akan ditanggung sepenuhnya oleh pihak saya!

 

 

Klik Butang Dibawah Sekarang Untuk Mendapatkan Ebook Yang Hebat Ini!

 

RM270 RM150 sahaja!

bisnes homestay 10

Makluman : Ini adalah merupakan sebuah eBOOK(electronic book) ianya adalah di dalam bentuk softcopy dan di dalam format PDF. Apabila anda membeli eBOOK ini, ia akan dihantar ke email anda dan anda perlu download ia ke komputer atau smartphone anda. TIADA buku fizikal yang akan dihantar atau di POS ke alamat rumah anda. .

P/s: Saya tidak menjanjikan anda bulan & bintang. Saya juga tidak menjamin anda pasti akan menjana untung berpuluh-puluh ribu ringgit dan pasti akan menjadi jutawan apabila menjalankan bisnes homestay. Ianya adalah diluar kemampuan saya. Saya bukan tuhan!

P/s/s:- Saya hanya berkongsi pengalaman saya di dalam menjalankan bisnes homestay menerusi ebook ini! Harapan saya, ianya dapat memudahkan anda untuk bermula dan sekaligus dapat membantu anda mengelakkan kesilapan-kesilapan yang pernah saya lakukan di dalam perniagaan ini! Belajar sahaja dari pengalaman saya dan jimatkan wang & masa anda daripada melakukan Try & Error!

Sekian,

 

PRIVACY POLICY : We use Google AdWords Remarketing to advertise this website across the Internet. AdWords remarketing will display relevant ads tailored to you based on what parts of this website you have viewed by placing a cookie on your machine. THIS COOKIE DOES NOT IN ANYWAY IDENTIFY YOU OR GIVE ACCESS TO YOUR COMPUTER The cookie is used to say “This person visited this page, so show them ads relating to that page.” Google AdWords Remarketing allows us to tailor our marketing to better suit your needs and only display ads that are relevant to you. If you do not wish to participate in our Google AdWords Remarketing, you can opt out by visiting Google’s Ads Preferences Manager.

*DISCLAIMER : Individual Results may vary, and testimonials are not claimed to represent typical results. All testimonials are from real men and/or women, and may not reflect the typical purchaser’s experience, and are not intended to represent or guarantee that everyone will achieve the same or similar results. Each individual has unique experiences, exercise habits, eating habits, and applies the information in a different way. Thus, the experiences that we share from other people may not reflect the typical users’ experience. However, these results are meant as a showcase of what the best, most motivated users have achieved. .

LEGAL DISCLAIMER : These products are not intended to diagnose, prevent, treat, or cure any disease.

This site is not a part of the Facebook website or Facebook Inc. Additionally, this site is NOT endorsed by Facebook in any way. FACEBOOK is a trademark of FACEBOOK, Inc.

error: Content is protected !!