Nak Tak Saya Tunjukkan Cara Dropship Dalam USD Hingga Anda Mampu Menjana USD Sehingga 3-4 ANGKA Sehari!

Dalam Video Panduan Lengkap Cara Dropship Dalam USD Ini Saya Akan Tunjukkan Step By Step Dari Mula Buka Akaun Hinggalah Cara Jual Barang Dropship Tanpa Modal Yang Besar…

Jangan Risau, Video Panduan Lengkap Cara Dropship Dalam USD Ni Sangat Mudah Dan Sesuai Untuk Anda Yang Baru Mula Berniaga Dan Ingin Menambah Pendapatan Dalam USD Secara Part Time Atau Full Time.

rahsia shopify

Kelebihan Berniaga Dalam USD

RAHSIA1.Profit 4X ganda
Anda akan mendapat keuntungan berganda berbanding berniaga di platform lain di Malaysia kerana di platform RAHSIA ini anda berniaga menggunakan matawang USD.

2. Senang nak close
Pembeli di platform RAHSIA ini tidak berfikir terlalu banyak untuk berbelanja. Lebih steady. Dia tengok produk, dia minat, dia tanya harga berapa, dia rasa ok, dia beli.

3. Tak demanding
Pembeli di platform RAHSIA ini tidak cerewet – beli hari ni, tunggu 2 minggu produk sampai, tak ada masalah. Barang sampai ada isu, dia email, minta kita bantu, kita bagi support, dia ok dah.

4. Margin tinggi
Anda mendapat keuntungan yang banyak. Hanya perlu cari produk dari China/ Vietnam, bayar guna duit sana. Jual dalam USD. Profit margin 500-1000% perkara biasa.

5. Email je
Komunikasi dengan customer biasanya guna email. So boleh set masa, dan reply. Itupun kalau nak buat sendiri. Kalau tak nak tengok email, suruh supplier yang jaga.

rahsia shopify 1

Siapa Saya Sebenarnya ?

Salam hormat,

Hai, saya Herman Shaq, tapi boleh panggil saya Herman jer!.

Saya dah mula buat bisnes online ni sejak dari 2012 lagi. Masa tu saya berjinak-jinak borong produk dari China dan jual di platform-platform ecommerce untuk pasaran Malaysia. Kiranya saya ni.. ecommerce online seller lah macam tu.

 

Bagaimana cara saya buat bisnes dropship di platform RAHSIA ini ?

Secara asasnya…. Saya menjual barang kepada pasaran USA.
Barang-barang yang saya jual itu pula, saya jual secara dropship, dimana, pembekal saya adalah pembekal dari China!

Untuk menjual barang-barang ini, saya bina website ecommerce menggunakan platform RAHSIA!

Manakala untuk mendapatkan pelawat dan pelanggan pula, saya tarik pelawat masuk ke website saya mengunakan facebook ads!

 

Secara ringkas… Formulanya adalah begini!

BISNES DROPSHIP  USD = SUPPLIER CHINA + PLATFORM RAHSIA + FACEBOOK ADS

Cabaran Bisnes Dropship Dalam USD

Pada mulanya saya juga seperti anda berdepan dengan pelbagai cabaran untuk memulakan bisnes dropship ini….

❌  TAK TAHU CARA BISNES DROPSHIP
Nak berniaga di platform RAHSIA ini tapi tak faham tentang sistem dropship.

❌  TAK TAHU CARA JUALAN
Nak mula bisnes dropship tapi STUCK dan tiada idea nak jual produk apa.

❌  TAK TAHU NAK SETUP KEDAI
Banyak tutorial di Youtube tapi semuanya dalam bahasa Inggeris. Video pula panjang sangat. Susah nak hadam.

❌  TAK TAHU NAK PROMOSI BARANG
Tak tahu macam mana nak promosi? Apa yang perlu dibuat untuk tarik perhatian pelanggan?

❌  TAK TAHU URUS ORDER
Apa yang perlu dibuat bila dapat order? Macam mana nak uruskan order?

Apa Yang Anda Akan Belajar Dalam Panduan Dropship USD

Ah ha! Semua ilmu dan pengalaman yang saya ada di dalam menjalankan bisnes dropship ini..

Saya sudah rakam ia dalam bentuk video dan compilekan ia menjadi sebuah pakej video tutorial belajar dropship secara online!

Keseluruhannya… ada lebih 50 buah video telah saya rakamkan! Serius..! Complete..!

Video belajar dropship ini pula saya dah susun secara Step-By-Step…

Dari mula cari produk, cari supplier, setup website, buat iklan, cara jualan hinggalah kepada urus order dan layan customer! Memang complete!

Untuk memudahkan proses pembelajaran! Saya dah pecahkan video belajar dropship ini kepada 5 Modul!

bisnes dropship shopify

MODUL #1 : PENGENALAN SISTEM DROPSHIP SAYA
Dalam modul pertama ini, saya akan tunjukkan kepada anda secara “BIG PICTURE” , bagaimana bisnes dropshipping yang saya jalankan!

Saya juga akan menyentuh serba sedikit persediaan dari segi mind setting apabila anda ingin memulakan bisnes dropshipping USD ini.

 

MODUL #2 : KAJIAN PRODUK
Dalam modul yang kedua pula! Saya akan tunjukkan anda bagaimana untuk mencari “Winning Product”, iaitu produk-produk yang mempunyai permintaan yang sangat tinggi serta produk yang mempunyai margin keuntungan yang tinggi agar ia berbaloi untuk dijual!

Saya juga akan tunjukkan kepada anda, bagaimana untuk menjual produk-produk ini dengan harga yang paling optimum!

 

MODUL #3 : BINA KEDAI
OK! Dalam Modul ketiga pula… saya akan tunjukkan kepada anda, bagaimana untuk setup kedai ecommerce!

Modul ini agak sedikit teknikal! Tetapi.. anda tidak perlu risau!

Saya sudah rekodkan dan tunjukkan dengan detail, dari cara mula mendaftar dan buka akaun, hinggalah kepada cara nak edit logo, setup kedai, masukkan produk, setup domain, cara nak integrate kedai anda dengan sistem dropship, setup payment dan segala-galanya lah! Complete! Semua rahsia drosphip ada didedahkan.

Pendek kata.. kita akan setup kedai kita hingga ia boleh buat customer ‘demam’ nak beli produk kita. Kita discuss tentang store layout, customer psychology, penentuan harga, cara penulisan ciri produk, cara jualan dan lain-lain!

Sangat lengkap! Sebab itu, untuk modul ini sahaja, ada 19 video kesemuanya!

 

MODUL #4 : STRATEGI PENGIKLANAN FB
Selepas dah siap setup website! Langkah seterusnya pula, adalah menarik trafik dan membawa trafik tersebut ke website kita!

Untuk trafik ini, saya ajarkan kepada anda cara yang paling pantas mendapatkan trafik! Iaitu dengan menggunakan Facebook Ads!

Facebook Ads Mahal? Tak Berkesan? Takut Rugi?
Jangan risau!

Kalau anda buat facebook ads tanpa ilmu & strategi yang betul.. memanglah ia akan jadi mahal dan merugikan!

Sebab itu, dalam modul ini, saya akan tunjukkan anda bagaimana untuk setup facebook ads dengan betul dan menguntungkan!

Rata-ratanya, kos yang saya keluarkan untuk iklan, akan menghasilkan jualan 2X hingga 4X ganda daripadanya!

Jadi, anda tidak perlu risau! Tak kisah berapa banyak kos iklan yang dikeluarkan, asalkan ia masih memberikan pulangan dan keuntungan! Maka.. ianya OK dan masih berkesan!

Apa yang penting.. anda perlu tahu ilmu & strateginya!

 

MODUL #5 : URUS OPERASI KEDAI
Kedai dah siap! Trafik dah ada! Order pun dah dapat!… Jadi macam mana pula nak uruskan order tersebut?
Hah!.. Perkara ini saya tunjukkan dalam modul yang kelima!

Bagaimana untuk uruskan order? Macam mana nak forward order kepada pihak pembekal supaya pihak pembekal boleh hantar terus produk tersebut kepada pembeli?

Bagaimana pula untuk dapatkan feedback dan testimonial yang baik daripada pembeli?

Hah! Semua ini saya tunjukkan dalam modul kelima ini!

Video Panduan Cara Drosphip Dalam USD Ini Tidak Sesuai Untuk Semua Orang…

Maaf cakap! Saya perlu berterus-terang dengan anda!
Walaupun ilmu ini ilmu yang PROVEN… TETAPI…. ia bukanlah sesuai untuk semua orang!

Antara orang-orang yang tidak sesuai mempelajari cara dropship dalam USD ini ialah…!

❌ Orang yang tidak percaya jual beli secara online
Ya! Jika anda tidak percaya bahawa anda boleh membeli dan menjual barang secara online! Anda mungkin kurang sesuai untuk pelajari ilmu ini!

❌ Orang yang tiada akaun facebook
Dalam teknik bisnes dropshipping saya ini, facebook adalah salah satu tools penting yang perlu digunakan! Jika anda tiada akaun facebook dan tidak pernah gunakan facebook. Mungkin anda perlu create dulu akaun facebook sebelum anda belajar ilmu ini!

❌ Orang yang langsung tiada modal dan mengharapkan segalanya percuma!
Ini saya bagitahu awal-awal. Teknik dropship yang akan saya ajarkan ini nanti, memerlukan anda menyediakan sedikit wang sebagai modal. Terutama sekali pada bahagian marketing, anda perlu keluarkan sedikit modal untuk membayar kos iklan di facebook nanti! Sebaiknya.. sediakan modal permulaan dalam lingkungan RM500.

❌ Orang yang mahu kaya dengan cepat tanpa usaha!
Jika anda fikir dengan mendapatkan kursus video ini pada hari ini dan kemudian esoknya anda terus jadi kaya! Saya minta maaf! Panduan ini memang bukan untuk anda!

Bagaimana?

Jika anda TIDAK TERGOLONG dalam salah satu dari 4 ORANG yang saya sebutkan diatas….. Maka anda layak untuk mempelajari ilmu dan teknik rahsia drosphip saya ini!

Bagaimana Cara Untuk Dapatkan Video Panduan Cara Dropship Dalam USD Ini?

Saya telah mencuba pelbagai cara sebelum berjaya menghasilkan pendapatan lumayan di platform RAHSIA ini, banyak masa dan kos yang telah saya laburkan sebelum ni.

Anda hanya perlu tiru sahaja apa yang saya buat, tak perlu lagi bersusah payah seperti saya dulu.

Saya tak dapat beri jaminan anda akan mendapat hasil lumayan dalam masa terdekat ini. Semuanya bergantung kepada pelbagai faktor serta usaha anda sendiri.

Sekiranya anda berminat untuk mendapatkan maklumat lanjut tentang video panduan cara dropship dalam USD  ini, sila klik button di bawah sekarang.

 

PRIVACY POLICY : We use Google AdWords Remarketing to advertise this website across the Internet. AdWords remarketing will display relevant ads tailored to you based on what parts of this website you have viewed by placing a cookie on your machine. THIS COOKIE DOES NOT IN ANYWAY IDENTIFY YOU OR GIVE ACCESS TO YOUR COMPUTER The cookie is used to say “This person visited this page, so show them ads relating to that page.” Google AdWords Remarketing allows us to tailor our marketing to better suit your needs and only display ads that are relevant to you. If you do not wish to participate in our Google AdWords Remarketing, you can opt out by visiting Google’s Ads Preferences Manager.

*DISCLAIMER : Individual Results may vary, and testimonials are not claimed to represent typical results. All testimonials are from real men and/or women, and may not reflect the typical purchaser’s experience, and are not intended to represent or guarantee that everyone will achieve the same or similar results. Each individual has unique experiences, exercise habits, eating habits, and applies the information in a different way. Thus, the experiences that we share from other people may not reflect the typical users’ experience. However, these results are meant as a showcase of what the best, most motivated users have achieved. .

LEGAL DISCLAIMER : These products are not intended to diagnose, prevent, treat, or cure any disease.

This site is not a part of the Facebook website or Facebook Inc. Additionally, this site is NOT endorsed by Facebook in any way. FACEBOOK is a trademark of FACEBOOK, Inc.

error: Content is protected !!