Nak Tak Saya Tunjukkan Cara Berniaga Di Marketplace “TERKENAL” Di Malaysia Hingga Anda Mampu Menjana SALE Sehingga 4 ANGKA Seminggu?

Dalam Ebook Panduan Ini Saya Akan Tunjukkan Step By Step Cara Berniaga Di Marketplace “TERKENAL” Ini Dari Mula Buka Akaun Hinggalah Cara Berniaga Tanpa Modal. Anda Boleh Mula Berniaga Di Marketplace “TERKENAL” Ini Tanpa Modal Yang Besar Secara Full Time Atau Part Time…

Jangan Risau, Panduan Cara Berniaga Di Marketplace “TERKENAL” Ini Sangat Mudah Dan Sesuai Untuk Anda Yang Baru Mula Berniaga..

extra 10k bulan ni…

testimoni bisnes shopee 1

PENAFIAN : Tiada jaminan anda akan mendapat hasil yang sama. Terdapat pelbagai faktor mempengaruhi hasil yang akan diperolehi. Kami akan berusaha membimbing anda mendapat hasil yang diingini. 

4 angka seminggu… 100% dropship

testimoni bisnes shopee 2

PENAFIAN : Tiada jaminan anda akan mendapat hasil yang sama. Terdapat pelbagai faktor mempengaruhi hasil yang akan diperolehi. Kami akan berusaha membimbing anda mendapat hasil yang diingini.

tak perasan sale 4 angka seminggu

testimoni bisnes shopee 3

PENAFIAN : Tiada jaminan anda akan mendapat hasil yang sama. Terdapat pelbagai faktor mempengaruhi hasil yang akan diperolehi. Kami akan berusaha membimbing anda mendapat hasil yang diingini.

Kelebihan Berniaga Di Marketplace “TERKENAL” Di Malaysia

Marketplace “TERKENAL” di Malaysia ini  adalah sebuah website marketplace iaitu tempat orang ramai boleh menjual dan membeli barang.

Ia ibarat PASAR online. Jumlah pelanggan yang ramai di marketplace ini adalah satu kelebihan buat para peniaga di platform ini.

Secara kasarnya dianggarkan seramai 21 juta orang di marketplace ini sebulan!.. Iaitu kira-kira 700,000 orang sehari!

Di sini anda boleh membeli dan menjual pelbagai jenis barangan. Untuk menjual di sini juga sangat mudah dimana anda tidak perlu melayan setiap customer anda.

Sekiranya anda pernah menjual di FB atau Instagram, anda perlu melayan setiap customer anda menggunakan applikasi WhatsApp atau Facebook Messengger untuk Close Sale.

Bukan semua pelanggan yang kita layan akan membeli dengan kita. Berbanding di marketplace ini, semua pelanggan yang datang adalah adalah mode MEMBELI. Close sale lebih mudah di sini.

Anda hanya perlu memasukkan produk yang tinggi permintaan di sini. Letakkan gambar yang cantik dan menarik perhatian pembeli.

Masukkan product description yang lengkap serta dapat mempengaruhi pelanggan. Letak harga. Siap!

Hanya semudah itu. Kemudian anda hanya tunggu pelanggan beli produk anda.

Sekiranya ada pembeli, anda akan mendapat notification dari pihak marketplace ini di telefon anda dan emel anda.

Tak perlu berbalas WhatsApp dan mesej di FB. Semuanya automatik dan mudah di sini.

Cara jual barang di marketplace ini menggunakan teknik dan strategi yang betul adalah sangat penting supaya kita dapat menjana pendapatan yang lumayan dengan mudah dan cepat.

Ini mengurangkan risiko lambakan stok produk tak terjual dimana kita berisiko mengalami kerugian.

Siapa Saya Sebenarnya ?

Salam hormat,

Saya Mohd Fahmi, dah lama berniaga di internet sejak tahun 2007 lagi. Sebelum berniaga di marketplace “TERKENAL” di Malaysia ini, saya dah berniaga di Ebay, Lelong, Lazada dan juga Amazon.

Saya mula berniaga di marketplace ini sejak tahun 2015 lagi dan sekarang adalah seorang peniaga yang berstatus Preferred Seller.

Untuk mendapat dan mengekalkan status Preferred Seller adalah sangat sukar kerana perlu memenuhi beberapa syarat ketat. Banyak kelebihan apabila anda berstatus Preferred Seller.

Dulu saya pun sukar untuk mendapat status Preferred Seller. Saya banyak belajar cara jual barang di marketplace ini berdasarkan pengalaman saya menjual barang di platform lain seperti eBay, Lelong, Lazada dan Amazon.

ALHAMDULILLAH, KINI SAYA DAPAT MENJANA PENDAPATAN LUMAYAN DI MARKETPLACE INI DISAMPING MENGEKALKAN STATUS PREFERRED SELLER.

Dalam ebook panduan ini saya akan tunjukkan cara berniaga di marketplace ‘TERKENAL”  ini serta pelbagai teknik dan strategi mudah supaya anda juga dapat menjana pendapatan lumayan di sini.

Anda juga akan diajar cara jual barang dropship di marketplace “TERKENAL” ini tanpa modal dan tanpa perlu menyimpan stok.

Cabaran Bisnes Di Marketplace “TERKENAL” Ini

Pada mulanya saya juga seperti anda berdepan dengan pelbagai cabaran untuk memulakan bisnes ini….

 

TAK TAHU CARA BERNIAGA 
Nak berniaga di sini tapi tak tahu nak mula dari mana? Macam mana nak buat akaun di sini? Cara buka kedai di sini? Cara menjual di sini? Tak tahu cara berniaga di sini?

TAK TAHU NAK JUAL APA
Nak mula bisnes di sini tapi STUCK dan tiada idea nak jual produk apa.

TAK TAHU PRODUK HOT
Bukan semua produk LAKU KERAS di sini. Untuk menjana income lumayan kenalah jual produk yang ada permintaan tinggi di sini. Produk yang senang dijual serta margin untung yang tinggi.

TIADA MODAL YANG BESAR
Nak jual barang tapi tiada modal. Kenalah jadi ejen dropship terlebih dulu sebelum ada modal untuk beli stok sendiri.

TAK TAHU NAK PROMOSI BARANG
Ada barang tapi tak tahu macam mana nak promosi? Apa yang perlu dibuat untuk tarik perhatian pelanggan?

STOK BARANG
Dekat mana nak dapat stok barang? Kalau boleh nak pembekal yang dekat dengan rumah supaya senang untuk urusan RESTOCK barang.

BARANG ROSAK/TAK SAMPAI
Apa yang perlu dibuat kalau barang yang dihantar rosak atau tak sampai kepada pelanggan. Pening kepala nak uruskan pelanggan, kurier dan pihak marketplace.

CARA CEPAT HASILKAN JUALAN
Apa yang perlu dibuat untuk hasilkan jualan yang banyak? Teknik dan strategi apa yang boleh diguna?

 

Ni baru sebahagian masalah dan cabaran yang perlu dihadapi oleh peniaga baru di marketplace “TERKENAL” ini termasuklah saya suatu ketika dahulu.

Namun begitu, sejak beberapa tahun yang lepas saya telah menemui beberapa teknik dan strategi berkesan untuk mengatasi masalah dan cabaran tersebut.

Semua teknik dan strategi ini saya kongsikan dalam ebook panduan ini untuk memudahkan para peniaga baru seperti anda.

Anda akan diajar secara details cara menjual di marketplace ini. Anda hanya perlu ikut setiap panduan yang diberi dan berpeluang untuk menjana pendapatan lumayan di sini.

Anda tidak lagi perlu bersusah payah seperti saya dan peniaga baru yang lain.

DAN, paling BEST cara ni TANPA MODAL YANG BANYAK!

Apa Yang Anda Akan Belajar

Dalam ebook panduan ini, saya dah tulis dan tunjukkan siap-siap step by step dari mula daftar akaun di marketplace “TERKENAL” ini, cara nak masukkan barang, cara menjual hinggalah sampai kepada nak pos barang tu kepada pembeli!

Memang complete!

Ada pembeli ebook panduan ini berjaya hasilkan JUALAN walaupun belum habis membacanya.

Anda pun boleh mula berniaga di sini walaupun belum habis membacanya. Ebook panduan ini sangat mudah difahami dan dipraktikkan.

Antara perkara-perkara penting yang saya tulis di dalam ebook ini ialah..

 

Cara daftar akaun dan cara buka kedai.
Saya akan tunjukkan cara-caranya menggunakan apps marketplace “TERKENAL” ini dan browser di komputer. Semuanya dari A-Z secara terperinci.

Cara masukkan produk ke dalam kedai marketplace anda.
Anda akan diajar cara memilih gambar yang boleh menarik perhatian pelanggan dan cara menulis product description yang dapat mempengaruhi pelanggan membeli produk tersebut.

Cara uruskan order pelanggan.
Anda akan belajar apa yang perlu dibuat apabila dapat order. Macam mana nak bungkus barang? Apa yang perlu dibuat lepas bungkus barang?

Cara uruskan barang tak sampai atau rosak.
Jarang berlaku barang yang kita pos tak sampai kepada pelanggan atau rosak apabila diterima pelanggan. Saya akan share cara menguruskan pelanggan yang sedang marah dan apa yang perlu dibuat supaya anda tidak mendapat bad rating daripada pelanggan.

Teknik promosi di marketplace ini.
Saya akan ajar 11 teknik promosi yang anda boleh gunakan untuk mempromosikan kedai dan produk anda.

Pembekal produk.
Saya akan kongsikan 5 pembekal yang anda boleh gunakan untuk mendapatkan stok. Anda tak perlu risau lagi untuk cari pembekal untuk barangan yang akan dijual.

Cara berniaga di marketplace ini tanpa modal dan tanpa perlu simpan stok.
Anda akan belajar 3 kaedah cara berniaga tanpa modal dan menyimpan stok. Anda juga akan diberi 2 case study. Anda boleh mula berniaga dengan cepat tanpa risau tentang modal dan tempat untuk simpan stok. Anda boleh fokus kepada menjual barang di marketplace ini sahaja.

Pembekal dropship.
Anda akan belajar cara jual barang dropship di marketplace ini. Saya akan kongsikan pembekal dropship yang boleh dipercayai dalam ebook ini. Pembekal ini ada lebih 100,000 produk yang boleh anda jual! Jadi, tiada lagi alasan untuk anda mula berniaga di sini! Semuanya diuruskan oleh pembekal dropship.

Teknik 1000 follower seminggu.
Saya akan kongsikan teknik RAHSIA bagaimana saya mendapatkan follower yang ramai untuk kedai marketplace saya dalam masa yang singkat. Follower sangat penting bagi meningkatkan kepercayaan bakal pelanggan dan juga boleh meningkatkan jualan produk.

Jual produk tanpa pesaing.
Anda akan belajar cara buat research produk HOT yang mempunyai permintaan tinggi tetapi kurang pesaing. Dengan teknik ini, anda dapat menjana jualan yang tinggi.

Ini cuma sebahagian apa yang anda akan belajar nanti. Saya akan ceritakan lebih terperinci dalam ebook panduan ini nanti. Selain itu, ada support group KHAS di Facebook untuk para pembeli ebook ini.

Anda boleh bertanyakan apa saja soalan berkaitan marketplace “TERKENAL” ini dalam group itu. Saya dan para pembeli lain akan jawab setiap persoalan dan akan bimbing anda dalam group itu.

Selain itu, banyak tips-tips daripada pembeli-pembeli lain dalam support group tersebut. Berniaga di marketplace ini sangat sesuai untuk anda buat secara Full Time atau Part Time disamping dapat menambah pendapatan anda sekeluarga.

Ebook Panduan Ini Tidak Sesuai Jika…

Sebelum itu saya ingin memohon maaf terlebih dahulu kerana ebook panduan ini bukanlah sesuai untuk semua orang.

❌ Anda Dah Berjaya Jana Puluhan Ribu Di Marketplace Ini Setiap Bulan!
Ya! Jika anda sudahpun menjana jualan puluhan ribu ringgit sebulan di marketplace ini, ebook ini mungkin kurang sesuai untuk anda! Anda mungkin sudah selesa dan gembira dengan teknik yang anda gunakan! Jadi anda tidak perlu dapatkan ebook ini!

❌ Anda Sudah Tahu Semua Perkara!
Ya! Ebook ini juga tidak sesuai untuk orang yang rasa diri mereka sudah tahu semua perkara. Orang yang sudah tahu semua perkara sudah pastinya tidak perlu belajar apa-apa. Jika diajar pun, mereka tidak akan belajar.. sebab mereka sudah tahu semuanya. Jadi, usah membazirkan wang anda membeli ebook ini.

❌ Anda Tidak Suka Belajar Dari Pengalaman Orang Lain!
Tidak dinafikan, ada sesetengah orang, memang tidak suka belajar dari pengalaman orang lain. Mereka mahu belajar dari pengalaman sendiri sahaja, cari info sendiri, cuba sendiri, gagal sendiri, buang masa sendiri, buang duit sendiri… dan barulah mereka akan belajar.

Jika anda tergolong di golongan orang seperti ini. Anda juga tidak perlu dapatkan ebook ini dan bolehlah anda cuba-jaya sendiri menjual produk anda di marketplace ini. Saya doakan anda semoga berjaya!

Ebook Panduan Ini Untuk Anda Yang Ingin Berjaya Dalam Bisnes Marketplace…

✔️ Sampai bila nak belajar sendiri melalui Youtube dan research di Google? Anda boleh belajar dengan mudah dan cepat daripada seller berpengalaman.

✔️ Pesaing anda mungkin telah berjaya hasilkan jualan yang banyak sekarang. Kenapa anda masih berlengah lagi?

✔️ Dapatkan ebook panduan ini SEKARANG dan mula berniaga di marketplace “TERKENAL” ini secepat mungkin. Tak perlu baca sampai habis pun dah boleh mula berniaga.

cara berniaga di shopee 1

Apa Kata Pembeli Ebook Ini

Mari kita lihat apa kata mereka yang telah membeli dan mempraktikkan apa yang diajar dalam ebook ini! Kebanyakkan mereka berjaya menjana JUALAN 4 ANGKA dalam tempoh seminggu.

biz part time…setiap hari ada sales

testimoni bisnes shopee 4

PENAFIAN : Tiada jaminan anda akan mendapat hasil yang sama. Terdapat pelbagai faktor mempengaruhi hasil yang akan diperolehi. Kami akan berusaha membimbing anda mendapat hasil yang diingini.

4 angka seminggu

testimoni bisnes shopee 5

PENAFIAN : Tiada jaminan anda akan mendapat hasil yang sama. Terdapat pelbagai faktor mempengaruhi hasil yang akan diperolehi. Kami akan berusaha membimbing anda mendapat hasil yang diingini.

hanya jual 1 produk

testimoni bisnes shopee 6

PENAFIAN : Tiada jaminan anda akan mendapat hasil yang sama. Terdapat pelbagai faktor mempengaruhi hasil yang akan diperolehi. Kami akan berusaha membimbing anda mendapat hasil yang diingini.

baru sebulan beli ebook

testimoni bisnes shopee 7

PENAFIAN : Tiada jaminan anda akan mendapat hasil yang sama. Terdapat pelbagai faktor mempengaruhi hasil yang akan diperolehi. Kami akan berusaha membimbing anda mendapat hasil yang diingini.

Bagaimana Cara Untuk Dapatkan Ebook Ini?

Saya telah mencuba pelbagai cara untuk memaksimakan keuntungan dengan marketplace “TERKENAL” ini, banyak kos dan masa yang telah saya laburkan.

Anda tidak perlu bersusah payah mecuba perkara-perkara baru yang tak tentu hasilnya lagi, hanya perlu tiru, copy paste sahaja cara saya.

Namun begitu, saya tidaklah menjamin anda pasti akan mendapat jualan 4 angka seminggu di marketplace ini setelah membaca ebook ini!

Ianya bergantung kepada pelbagai faktor serta usaha anda dimana ianya adalah diluar kawalan saya.

Info dan ilmu di dalam ebook ini hanyalah bertujuan untuk membantu anda bermula dengan pantas tanpa anda perlu membuang masa, tenaga dan wang di dalam mencuba dan mencari-cari cara yang betul untuk mula berniaga.

Anda tidak akan rugi memiliki ebook ini, dengan pelaburan yang minima, sekiranya anda mengikut panduan di dalam ebook ini dengan betul seperti apa yang saya kongsikan.

InsyaAllah anda akan dapat membayar semula kos ebook ini tidak sampai seminggu pun apabila anda mula berniaga di marketplace “TERKENAL” ini.

 

Jika anda berminat, sila klik button dibawah untuk dapatkan ebook panduan cara berniaga di marketplace “TERKENAL” di Malaysia ini.

 

PRIVACY POLICY : We use Google AdWords Remarketing to advertise this website across the Internet. AdWords remarketing will display relevant ads tailored to you based on what parts of this website you have viewed by placing a cookie on your machine. THIS COOKIE DOES NOT IN ANYWAY IDENTIFY YOU OR GIVE ACCESS TO YOUR COMPUTER The cookie is used to say “This person visited this page, so show them ads relating to that page.” Google AdWords Remarketing allows us to tailor our marketing to better suit your needs and only display ads that are relevant to you. If you do not wish to participate in our Google AdWords Remarketing, you can opt out by visiting Google’s Ads Preferences Manager.

*DISCLAIMER : Individual Results may vary, and testimonials are not claimed to represent typical results. All testimonials are from real men and/or women, and may not reflect the typical purchaser’s experience, and are not intended to represent or guarantee that everyone will achieve the same or similar results. Each individual has unique experiences, exercise habits, eating habits, and applies the information in a different way. Thus, the experiences that we share from other people may not reflect the typical users’ experience. However, these results are meant as a showcase of what the best, most motivated users have achieved. .

LEGAL DISCLAIMER : These products are not intended to diagnose, prevent, treat, or cure any disease.

This site is not a part of the Facebook website or Facebook Inc. Additionally, this site is NOT endorsed by Facebook in any way. FACEBOOK is a trademark of FACEBOOK, Inc.

error: Content is protected !!